Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vlad Voiculescu, intrebat daca ne indreptam spre redeschiderea scolilor: O sa evit sa ma pronunt, intrebati-ma altceva, va rog Decizia finala va fi luata marti, 2 februarie (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu, intrebat daca ne indreptam spre redeschiderea scolilor: O sa evit sa ma pronunt, intrebati-ma altceva, va rog Decizia finala va fi luata marti, 2 februarie (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a evitat sa se pronunte cu privire la redeschiderea scolilor in actualul context sanitar. Demnitarul a primit o intrebare in acest sens luni seara, pe B1 TV, din partea lu. continuă pe B1

Vlad Voiculescu, cu o zi inaintea luarii deciziei in privinta deschiderii scolilor: O sa evit sa ma pronunt. intrebati-ma altceva, va rog

Ministrul Sanatatii, Vad Voiculescu, a evitat sa se pronunte, luni seara, daca scolile ar trebui sau nu sa se redeschida. El a mai precizat ca dupa ce va ajunge in Romania si vaccinul de la AstraZeneca, cadrele didactice ar trebui sa aiba prioritate la vaccinare impotriva COVID-19.

Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare: Poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar unele lucruri nu avem de unde sa le stim (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a vorbit despre campania nationala de vaccinare anti-COVID-19 si sustine ca lucrurile merg bine. Da, poate unele lucruri puteau fi gandite ceva mai bine, dar.

Vlad Voiculescu, despre protestul anuntat de cei care ii cer demisia: Mai intai trebuie stabilite responsabilitatile

Ministrul Sanatatii a mers sambata la sediul institutiei pe care o conduce si a oferit declaratii in exclusivitate reporterului Antena 3, Vlad Ungur. Acesta l-a intrebat daca stie despre protestul anuntat pentru ora 17:00 de cei din Partidul AUR si daca va demite oameni in urma incendiului de la Matei Bals.

Citu, intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa tragedia de la Bals: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta

Premierul Florin Citu spune ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost implementate in spitale dupa tragedia de la spitalul din Piatra Neamt din luna noiembrie. intrebat daca este multumit de reactia lui Voiculescu dupa incendiul de vineri de la Institutul Matei Bals, in care au murit 7 oameni, premierul nu a dat un raspuns clar: Dupa ce o sa am toate concluziile analizei, voi veni si vom discuta despre asta.

UPDATE Citu, despre redeschiderea scolilor din 8 februarie: Nu avem o imbunatatire fantastica a situatiei epidemiologice, dar nici o inrautatire Ce spune ministrul Educatiei

Premierul Florin Citu spune ca marti, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, va fi luata decizia cu privire la redeschiderea scolilor din 8 februarie, iar pana atunci nu se poate antepronunta. Din ce vedem, evolutia epidemiologica -n. r. ) este constanta, nu avem o imbunatatire fantastica de acum doua saptamani, dar nu avem nicio inrautatire.

Cele patru situatii in care va fi posibil scenariu hibrid odata cu redeschiderea scolilor 11 solicitari ale sindicatelor din educatie

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) avertizeaza ca nu poate fi permisa nicio greseala odata cu redeschiderea scolilor, din 8 februarie, intrucat costul platit ar putea fi sanatatea copiilor si a cadrelor didactice. Sindicatele cer, intre altele, asigurarea echipamentelor si a produselor de dezinfectie in toate scolile, vaccinarea cu prioritate a personalului din educatie, imediat ce va fi asigurat necesarul de doze de vaccin, stabilirea unei linii suport in scoli pentru elevii care vor avea probleme in asimilarea cunostintelor la clasa si asigurarea mijloacelor tehnice necesare pentru cadrele didactice si elevii care vor continua scoala online.

Vlad Voiculescu: La Institutul Matei Bals, fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute. Streinu-Cercel a fost manager vreo 28 de ani

Vlad Voiculescu a declarat ca nu isi va prezenta demisia, in urma tragediei de la Institutul Matei Bals pentru ca acolo fie a fost o problema cu comportamentul cuiva de acolo, fie a fost o problema de investitii prost facute, respectiv investitii care nu au fost facute, dar asta nu are legatura nici macar cu Ministerul Sanatatii. Daca a fost o problema legata de o investitie facuta prost sau nefacuta, problema este, de asemenea, la PSD, a mai spus Voiculescu adaugand ca Streinu-Cercel, membru de frunte al PSD, a fost managerul spitalului pentru vreo 28 de ani.

Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals. Ce spune despre demisii si cauza izbucnirii flacarilor

La o zi de la tragedia care a zguduit Romania, o tara ce pare sa ia foc din ce in ce mai des, Ministrul Sanatatii a oferit o serie de declaratii. Vlad Voiculescu a vorbit sambata, 30 ianuarie, despre incendiul de la Matei Bals. Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals Noul ministru .

VLAD VOICULESCU: Construirea spitalelor regionale - accelerata

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat luni ca proiectele referitoare la construirea spitalelor regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor fi accelerate, subliniind ca este nevoie de investitii in spitalele vechi care sa aiba cap si coada, conform Agerpres.

VLAD VOICULESCU: Oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu recomanda ca oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital, chiar si dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, dar sa aiba grija, pentru ca cel putin teoretic nu e exclus ca o cauza sa fie comportamentul unui pacient, precizand insa ca nu are nicio informatie clara cu privire la cauza incendiului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )