Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu: Locul Institutului Cantacuzino este si a fost intotdeauna la Ministerul Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Vlad Voiculescu: Locul Institutului Cantacuzino este si a fost intotdeauna la Ministerul Sanatatii

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul tehnocrat, a criticat dur, intr-un interviu la RFI, trecerea Institutului Cantacuzino de la Ministerul Sanatatii la cel al Apararii, afirmand ca locul institutului este si a fost intotdeauna la Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

Domnul Tutuianu nu este prost! Complicata solutie pentru salvarea Institutului Cantacuzino

In urma cu o luna, in calitate de simplu contribuabil, recomandam Guvernului sa aplice in cazul Institutului Cantacuzino IC) binecunoscutul principiu KISS Keep it Simple Stupid! Las-o simpla, prostule!), si sa se transfere linia de productie de vaccinuri la Ministerul Apararii MApN).

Complicata solutie pentru salvarea Institutului Cantacuzino: Tutuianu trebuie sa raspunda la cateva intrebari esentiale

In urma cu o luna, in calitate de simplu contribuabil, recomandam Guvernului sa aplice in cazul Institutului Cantacuzino IC) binecunoscutul principiu KISS Keep it Simple Stupid! Las-o simpla, prostule!), si sa se transfere linia de productie de vaccinuri la Ministerul Apararii MApN), scrie medicul Sorin Paveliu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Mihai Tudose anunta militarizarea Institutului Cantacuzino:Institutul reprezinta un brand romanesc, cu o istorie de aproape un secol

Premierul Mihai Tudose a anuntat duminica, pe Facebook, militarizarea Institutului Cantacuzino, care va trece in subordinea Ministerului Apararii Nationale.

Vlad Voiculescu: Ministrul Florian Bodog repeta aceleasi gogomanii mizand pe faptul ca poate spune orice la televizor

Ministrul Florian Bodog repeta aceleasi gogomanii din nou si din nou mizand pe faptul ca poate spune orice la televizor fara sa-l intrebe cineva de sanatate - aceata este reactia lui Vlad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )