Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu: Pana in 2024, vom avea fundatiile celor trei spitale regionale si nu numai E o rusine Spitalul Judetean din Cluj, la Brasov e criminal ce se intampla (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Pana in 2024, vom avea fundatiile celor trei spitale regionale si nu numai E o rusine Spitalul Judetean din Cluj, la Brasov e criminal ce se intampla (VIDEO)

Vlad Voiculescu vine cu promisiuni. La fel ca predecesorii sai, se lauda ca va construi spitale. Ministrul Sanatatii a declarat ca, pana in 2024, vom avea fundatiile pentru spitalele regionale de la Craiova,. continuă pe B1

Vlad Voiculescu: Pana in 2024 vom avea fundatiile, dar nu doar fundatiile, pentru spitale regionale la Craiova, Iasi, Cluj

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat in emisiunea Insider Politic difuzata duminica la Prima TV, ca pana in 2024 vom avea fundatiile, dar nu doar fundatiile, pentru spitale regionale la Craiova, Iasi si Cluj, dar ca trebuie construite spitale si la Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, el remarcand ca sunt locuri in care infrastructura spitaliceasca e pur si simplu o rusine.

Vlad Voiculescu: Spitalul Matei Bals avea probleme cu caldura, insa nu am informatii ca in cladire ar fi existat alte surse de incalzire

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii a declarat, vineri, pentru Digi24, ca nu are informatii despre surse de incalzire impovizate care sa fi existat in Spitalul Matei Bals din Capitala. Nu am.

Trei spitale regionale au studii de fezabilitate. Pana in anul 2024 vor avea fundatiile

Trei spitale regionale, cele de la Craiova, Iasi si Cluj, au studii de fezabilitate, iar pana in anu.

VLAD VOICULESCU: Vom avea un fond national pentru siguranta pacientilor in spitale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine o conferinta de presa despre primele masuri dupa incendiul de la Institutul Matei Bals.

Voiculescu: Sistemul sanitar are pacate vechi. Marti vom avea un raport care sa constate masurile luate dupa controalele din noiembrie 2020

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a declarat sambata seara, la inceputul unei conferinte de presa, ca sistemul sanitar are pacate vechi, de cel putin 30 de ani. El a anuntat ca marti va fi finalizat un raport care sa constate masurile luate dupa controalele din noiembrie 2020.

Vlad Voiculescu: Vom construi spitale. Vom crea un fond important pentru investitii in spitale

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a afirmat ca in Romania nu a fost construit niciun spital public mare, iar multe din cele existente au 50 de ani sau mai mult. El a adaugat ca vor fi construite spitale noi si va fi creata in Guvernul Citu un fond important pentru investitii in spitale si o echipa directa responsabila ca acestea sa devina realitate, sa fie cladiri sigure si saloane curate.

George Simion (AUR) cere demisia lui Vlad Voiculescu si Raed Arafat, in urma tragediei de la Spitalul Matei Bals: Au timp pana maine, ora 17:00

George Simion, presedintele partidului AUR, cere ferm demisia lui Vlad Voiculescu si sefului DSU, Raed Arafat. Pana sambata dupa-amiaza au timp Voiculescu si Arafat, potrivit parlamentarului. Am cerut.

Vlad Voiculescu crede ca demisiile ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, raspunde celor care i-au cerut demisia in urma incendiului produs la Institutul Matei Bals, in urma caruia sase pacienti au murit. Cred ca, in general, demisiile, respectiv concedierile, ar trebui sa aiba legatura directa cu responsabilitatile dintr-un caz sau altul, afirma ministrul.

Vlad Voiculescu: Din 2016 si pana acum, in sistemul de sanatate s-au schimbat ingrozitor de putine lucruri

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu spune ca din 2016 cand a fost ministru al Sanatatii pret de sapte luni si pana in acest moment sistemul de sanatate a ramas, in general, la fell de neperformant.

Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals. Ce spune despre demisii si cauza izbucnirii flacarilor

La o zi de la tragedia care a zguduit Romania, o tara ce pare sa ia foc din ce in ce mai des, Ministrul Sanatatii a oferit o serie de declaratii. Vlad Voiculescu a vorbit sambata, 30 ianuarie, despre incendiul de la Matei Bals. Vlad Voiculescu, declaratii despre incendiul de la Matei Bals Noul ministru .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )