Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Antena3 Antena3,
Vlad Voiculescu, propunerea oficiala a premierului Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Sanatatii

Vlad Vasile Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii, anunta un comunicat de presa al Guvernului, scrie agerpres. ro. Premierul Dacian. continuă pe Antena3

Vlad Voiculescu a fost propus oficial de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministru al Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos a trimis joi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Vlad Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii, potrivit unui comunicat al Guvernului. Premierul.

Vlad Voiculescu a acceptat propunerea premierului de a fi nominalizat la Ministerul Sanatatii

Vlad Voiculescu, in prezent sef de cabinet al ministrului Finantelor, ar fi acceptat propunerea premierului Dacian Ciolos de a fi nominalizat pentru functia de ministru al Sanatatii. Propunerea a fost facuta in urma unui apel telefonic, au declarat.

Alina Gorghiu ii da ultimatum lui Dacian Ciolos: Sa faca urgent o numire la Sanatate!

Alina Gorghiu ii da un ultimatum premierului Dacian Ciolos. Co-presedintele PNL i-a cerut lui Ciolos sa numeasca de urgenta un ministru la Sanatate. Premierul va efectua o vizita in Statele.

Numele lui Dacian Ciolos, mentionat intr-un scandal legat de licitatii trucate la CNADNR

Un subiect grav in care este mentionat numele premierului Dacian Ciolos si al consilierului sau pe probleme de infrastructura, Catalin Drula, a inceput sa capteze atentia opiniei publice de.

Vlad Voiculescu, ministru al Sanatatii, de vineri

Premierul Dacian Ciolos a inaintat joi seara presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu in functia de ministru al Sanatatii - se arata intr-un comunicat de presa. Astfel, vineri ar putea fi programata ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Sanatatii.

Vlad Voiculescu, fondatorul Retelei Citostaticelor, a acceptat propunerea premierului Ciolos de a prelua functia de ministru al Sanatatii

Economistul Vlad Voiculescu, directorul de Cabinet al ministrului Finantelor, cu o experienta de 14 ani de munca in Viena, initiatorul Retelei citostaticelor care aducea gratuit medicamente pentru bolnavii di.

Vlad Voiculescu este noul ministru al sanatatii

Premierul Dacian Ciolos i-a propus marti lui Vlad Voiculescu sa preia portofoliul de ministru al Sanatatii, iar acesta a acceptat, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Cine este Vlad Voiculescu, luat in calcul pentru mandatul de ministru al Sanatatii (VIDEO)

Vlad Voiculescu, fondatorul Retelei Citostaticelor si vicepresedintele uneia dintre cele mai mari organizatii europene de pacienti, European Cancer Patient Coalition, este una dintre solutiile luate in.

Vlad Voiculescu, fondatorul Retelei Citostaticelor si initiatorul unei tabere pentru copiii bolnavi de cancer. Portretul viitorului ministru al Sanatatii

Vlad Voiculescu a lucrat in ultimul an in calitate de Director de Cabinet al ministrului de Finante, Anca Dragu. inainte de asta, el a locuit 14 ani la Viena, unde a absolvit licenta si masterul la.

Surse: Economistul Vlad Voiculescu, in discutii pentru functia de ministru al Sanatatii (VIDEO)

Surse politice au confirmat ca economistul Vlad Voiculescu se afla in discutii pentru nominalizarea in functia de ministru al Sanatatii. O decizie finala asupra persoanei care va fi nominalizata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )