Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vladimir Cebotari: Nu este exclus ca Andrei Nastase si Igor Dodon ar examina o posibila viitoare alianta

Adevărul Adevărul,
Vladimir Cebotari: Nu este exclus ca Andrei Nastase si Igor Dodon ar examina o posibila viitoare alianta

Vicepresedinele PDM Vladimir Cebotari sustine ca nu este exclus ca liderul Platformei Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, si socialistii lui Igor Dodon ar putea face o alianta in viitorul Parlament, pentru ca cei doi ar fi in relatii deloc rele. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Cebotari, despre influenta Rusiei in campania electorala de la Chisinau

Vicepresedintele Partidului Democrat din Moldova PDM) Vladimir Cebotari este invitatul emisiunii Adevarul Live de luni, 10 decembrie. Vom discuta cu ex-ministrul Justitiei despre afirmatiile speakerului Andrian Candu, facute la Washington, precum ca Rusia se implica in campania electorala din Republica Moldova, iar Vladimir Putin doreste restabilirea URSS.

Vladimir Cebotari: Ilan Sor este o durere de cap pentru PDM

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari respinge acuzatiile ca democratii l-ar proteja pe Ilan Sor motiv acesta inca se afla la libertate. Vladimir Cebotari a dat de inteles ca, dimporiva, condamnarea definitiva a primarului de Orhei ar fi in avantajul PDM.

A fost tot timpul pe malul Prutului si si-a dezvoltat afacerile intai in Romania. Ce spune Vladimir Cebotari despre Vlad Plahotniuc

A fost tot timpul pe malul Prutului si si-a dezvoltat afacerile intai in Romania, dupa care a revenit in Republica Moldova. Este si cetatean al Romaniei. Dumnealui are foarte multi prieteni peste Prut, asa il descrie vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari pe seful sau de partid, Vlad Plahotniuc.

Nu erau ei in luni de miere cu Filat. Explicatia lui Vladimir Cebotari de ce Vlad Plahotniuc nu poate fi considerat beneficiar al furtului miliardului

Intr-o maniera foarte simplista pentru ca lucrurile incearca lumea sa le complice pentru ca sa fie neintelese a incercat vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari sa demonstreze, in cadrul emisiunii Adevarul Live, de ce seful sau de partid, Vlad Plahotniuc, nu poate fi considerat beneficiarul fraudei bancare din Republica Moldova, cunoscuta ca furtul miliardului, asa precum afirma mai multe voci din opozitie.

Vladimir Cebotari: Chiar si intrarea in Parlament nu-l scuteste pe Ilan Sor de ispasirea pedepsei penale

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari considera ca primarul de Orhei, Ilan Sor, nu va scapa de inchisoare chiar daca ii va reusi eventual sa ajunga in Parlament, dupa alegerile din 24 februarie.

Vladimir Cebotari: Sistemul mixt ii favorizeaza pe cei organizati si cu structuri in teritoriu

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari recunoaste ca sistemul electoral mixt, dupa care se vor desfasura alegerile parlamentare din Republica Moldova, avantajeaza partidele mari.

Ion Chicu, noul ministru al Finantelor. Igor Dodon a semnat decretul: Este unul dintre cei mai buni

Ministrul Finantelor, Ion Chicu, a depus juramantul luni, 10 decembrie, in cadrul unei ceremonii organizate la Resedinta de Stat. Decretul de numire in functie a fost semnat in aceeasi zi de catre presedintele Igor Dodon, transmite IPN.

Igor Dodon, suspendat din functie pentru a cincea oara

Curtea Constitutionala de la Chisinau l-a suspendat din functie luni, 10 decembrie, pentru a cincea oara pe presedintele Igor Dodon, dupa ce seful statului a refuzat sa promulge patru legi revotate de Parlament, incalcand in asa mod Legea Suprema. Suspendarea este valabila doar pentru perioada in care vor fi promulgate legile respective de catre un presedinte interimar.

Igor Dodon anunta ca socialistii nu vor participa la referendumul din 24 februarie

Igor Dodon a anuntat marti, 11 decembrie, dupa sedinta Consiliului Republicam al PSRM, ca socialistii au luat decizia de a nu participa la referendumul consultativ din 24 februarie, din aceeasi zi cu alegerile parlamentare, initiat de PDM, cu referire la reducerea numarului de deputati, de la 101 la 61, si posibilitatea ca mandatul deputatilor sa poata fi retras de cetateni.

Republica Moldova: Igor Dodon suspendat temporar pentru refuzul de a promulga cinci proiecte de legi

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a decis luni suspendarea temporara a presedintelui Igor Dodon pentru refuzul de a promulga cinci proiecte de legi, acesta fiind suspendat pentru a cincea oara in putin mai mult de un an, relateaza Radio Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )