Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon

ADPM ADPM,
Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon

Vladimir Draghia si Giani Kirita, cei doi fosti concurenti si coechipieri de la Exatlon, revin in Republica Dominicana cu o misiune dificila si nobila, aceea de antrenori. continuă pe ADPM

Vladimir Draghia si Giani Kirita revin la Exatlon. Ce misiune vor avea cei doi fosti coechipieri

Actorul Vladimir Draghia 32 de ani) si fostul jucator de fotbal Giani Kirita 41 de ani) se intorc in Republica Dominicana, dar de aceasta data cei doi fosti concurenti Exatlon vor avea o alta misiune in cadrul competitiei.

VIDEO Manny Pacquiao si Mayweather au dat intampator unul peste altul. Cum au reactionat cei doi mari rivali

La nivel declarativ relatia dintre Manny Pacquiao si Floyd Mayweather foto) se vrea a fi cat mai tensionata, dar, in realitate, comportamentul dintre cei doi sportivi este cu totul diferit.

Cine sunt cei doi romani care au dat lovitura cu un restaurant in Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Frantei

Un clujean si un bucurestean s-au asociat si au deschis un resturant in zona buna a Parisului, iar rezultatul a fost pe masura. Ibrik Kitchen, localul detinut de cei doi romani, a fost inclus recent de revista Vogue in topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Frantei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )