Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Putin afirma ca Rusia va dezvolta rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare

B1 B1,
Vladimir Putin afirma ca Rusia va dezvolta rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare

Rusia va dezvolta clase de rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), a anuntat presedintele Vladimir Putin. Acesta a subliniat ca masura va fi luata ca urmare a. continuă pe B1

Vladimir Putin: Rusia va dezvolta rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul INF

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi ca tara sa va dezvolta clase de rachete ce erau anterior interzise prin Tratatul Fortelor Nucleare Intermediare INF), in replica la anuntul Administratiei SUA privind amplasarea de rachete cu raza intermediara de actiune in Asia de Est, scrie Mediafax, citand DW.

Vladimir Putin spune ca Rusia va produce rachete care erau interzise de Tratatul INF

Presedintele Vladimir Putin a afirmat, joi, ca Rusia va produce rachete care erau interzise de pactul nuclear care a luat sfarsit luna trecuta, dar Moscova nu le va desfasura decat in cazul in care Statele Unite fac primele acest pas, informeaza Reuters.

Rusia, pe cale sa finalizeze un schimb de prizonieri masiv cu Ucraina. Ce spune Vladimir Putin despre ameliorarea relatiilor dintre cele doua state

Rusia va finaliza, in curand, un schimb de prizonieri masiv cu Ucraina, a anuntat joi presedintele rus Vladimir Putin, in ceea ce se vrea a fi o masura care sa reduca tensiunile dintre cele doua tari,.

Abia revenit de la Moscova, Igor Dodon anunta ca pleaca din nou in vizita de lucru in Rusia, unde va avea o intalnire cu Vladimir Putin

Igor Dodon a anuntat ca pleaca sambata, 7 septembrie, intr-o noua vizita de lucru la Moscova, asta desi abia a revenit din capitala Federatiei Ruse. in cadrul vizitei, presedintele tarii ar urma sa aiba o intalnire cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, cu care va discuta preturile de livrare a gazului pentru Republica Moldova.

Vladimir Putin respinge propunerea premierului japonez Shinzo Abe de a semna un tratat de pace

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis prim-ministrului japonez Shinzo Abe, joi, ca legaturile militare pe care Tokyo le are cu Statele Unite si alte probleme fac dificila semnarea unui acord de pace care sa puna capat oficial celui de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Reuters.

VLADIMIR PUTIN: Faptul ca tinerii protesteaza este pozitiv, dar trebuie sa respecte legea

Presedintele rus Vladimir Putin, confruntat cu o miscare de protest care a provocat mii de arestari in aceasta vara, a declarat joi ca este pozitiv faptul ca tineri manifesteaza, dar a adaugat ca ei ar trebui sa respecte legea, informeaza Le Figaro.

Presedintele Republicii Moldova, din nou la Moscova. Ce are de gand sa ii mai ceara lui Vladimir Putin

Presedintele pro-rus al Republicii Moldova, Igor Dodon, va efectua o noua vizita la Moscova pentru a se intalni cu Vladimir Putin, cu care va discuta despre tarifele la gazele rusesti, a anuntat.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )