Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni la Moscova, in 16 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin si Angela Merkel se vor intalni la Moscova, in 16 noiembrie

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel se vor intalni pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat azi Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP, relateaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Angela Merkel si Vladimir Putin, intalnire pe 16 noiembrie la Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel vor avea o intrevedere pe 16 noiembrie la Moscova pentru consultari germano-ruse, a anuntat vineri, intr-un comunicat, oficiali de la Kremlin,.

Vladimir Putin propune un proiect de lege prin care meciurile trucate sa se pedepseasca cu 7 ani de inchisoare

Presedintele rus Vladimir Putin va inainta in parlament un proiect de lege prin care se prevede pedepse cu inchisoarea de pana la 7 ani pentru organizarea de meciuri trucate, transmite AFP. Noua reglementare este.

Vladimir Putin prezinta un proiect de lege care prevede pedepse dure privind meciurile trucate

Presedintele Rusiei Vladimir Putin va prezenta in parlament un proiect de lege care prevede pana la sapte ani de inchisoare pentru organizarea de meciuri truncate, in perspectiva Jocurilor Olimpice de iarna si a.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, despre problemele de sanatate ale presedintelui rus: Vladimir Putin are o simpla intindere musculara

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dimitri Peskov, respinge spculatiile aparute in presa conform carora presedintele rus, Vladimir Putin, a fost nevoie sa-si amane vizitele in strainatate din ultima.

Kremlinul confirma ca Vladimir Putin este bolnav. Presedintele rus are o simpla intindere musculara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are o intindere musculara cauzata de activitatile sportive, sustine purtatorul de cuvant al Kremlinului, respingand astfel speculatiile conform carora ar fi vorba de o.

Kremlinul confirma ca Vladimir Putin este bolnav. Presedintele rus sufera de o simpla intindere musculara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, are o intindere musculara cauzata de activitatile sportive, sustine purtatorul de cuvant al Kremlinului, respingand astfel speculatiile conform carora ar fi vorba de o.

Surse de la Kremlin: Vladimir Putin are probleme de sanatate si a fost nevoit sa isi amane toate vizitele in strainatate

Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost nevoie sa-si amane vizitele in strainatate din ultima perioada, iar cauza acestor absente ar fi o problema de sanatate. Potrivit purtatorului de cuvant al .

Vladimir Putin are probleme de sanatate - presa rusa.

Presedintele rus Vladimir Putin, care are o imagine de om puternic si sportiv, a fost nevoit sa-si amane vizitele in strainatate prevazute in octombrie si noiembrie, din cauza unei probleme de sanatate, a relatat joi cotidianul rus Vedomosti, informeaza AFP, citata de Mediafax. Problema este legata de o veche leziune la coloana vertebrala, care s-a agravat dupa un zbor al lui Putin cu deltaplanul in Siberia, la inceputul lunii septembrie, au declarat surse apropiate de Kremlin citate de .

Vladimir Putin nu va mai sustine sesiunea anuala televizata cu cetatenii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis sa nu mai sustina in acest an sesiunea anuala televizata in compania cetatenilor, o traditie in ultimii zece ani. Potrivit cotidianului rus Kommersant,.

Practici INTERZISE minorilor intr-o manastire din Moscova. Vladimir Putin este implicat in scandalul sexual

Descinderile politiei din Moscova intr-una din cele mai cautate manastiri din zona au dat nastere unui scandal urias. in perimetrul manastirii, politistii au descoperit mai multe tinere care practicau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )