Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vladimir Putin, anuntul care da fiori lumii: Razboiul va continua in estul rebel al Ucrainei

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, anuntul care da fiori lumii: Razboiul va continua in estul rebel al Ucrainei

Razboiul va continua in estul rebel al Ucrainei atata timp cat autoritatile ucrainene actuale vor ramane la putere, a declarat sambata presedintele rus Vladimir Putin, dupa incheierea summitului G20 de. continuă pe Antena3

Putin, avertisment pentru presedintele Ucrainei: Razboiul va continua

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca e prea devreme pentru eliberarea marinarilor si navelor ucrainene capturate de Rusia in Marea Azov. El a acuzat autoritatile de la Kiev ca au declansat acest.

VIDEO La Buenos Aires a nceput cel mai divizat summit G20, derulat n jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping

Liderii G20 au deschis vineri, la Buenos Aires, poate cel mai tensionat summit din istoria acestor reuniuni, care se va juca in mare parte in jurul a patru lideri: Donald Trump, Vladimir Putin, Mohammed bin Salman si Xi Jinping, scrie AFP.

n ultima clipa, Donald Trump se razgndeste si anuleaza ntlnirea cu Vladimir Putin la summitul G20 din Argentina

Presedintele american Donald Trump a anulat in cele din urma intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin in marja summitului G20, care se deschide vineri la Buenos Aires, la circa o ora dupa ce afirmase ca intalnirea vine intr-un moment foarte oportun, pe fondul escaladarii din Ucraina, scrie AFP.

Avertismentul lui Putin: Razboiul va continua n estul Ucrainei cta vreme autoritatile actuale vor ramne la putere

Razboiul va continua in estul rebel al Ucrainei atata timp cat autoritatile ucrainene actuale vor ramane la putere, a declarat sambata presedintele rus Vladimir Putin, dupa incheierea summitului G20 de la Buenos Aires, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )