Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vladimir Putin: Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia, daca era homosexual

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia, daca era homosexual

Fostul premier italian Silvio Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia daca ar fi fost homosexual si nu i-ar fi placut sa cucereasca femei, a apreciat joi presedintele rus, Vladimir Putin, intr-o. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia daca era homosexual

Fostul premier italian Silvio Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia daca ar fi fost homosexual si nu i-ar fi placut sa cucereasca femei spune presedintele rus Vladimir Putin. Berlusconi este judeca.

Vladimir Putin: Berlusconi este judecat pentru ca ii plac femeile. Daca era homosexual, nu s-ar fi luat de el

Fostul premier italian Silvio Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia daca nu i-ar fi placut femeile si ar fi fost homosexual, a afirmat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intr-un discurs sustinut la Forumul de la Valdai nord-vest Rusiei), scrie AFP.

Putin: Daca era homosexual, Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, crede ca homosexualii au parte de o discriminare pozitiva. in timpul conferintei televizate din cadrul Forumului de la Valdai, Putin a afirmat ca Berlusconi nu ar fi avut probleme cu justitia daca ar fi fost homosexual si nu i-ar fi placut sa cucereasca femei, citeaza agentiile de presa internationale.

Vladimir Putin: Armele chimice siriene, alternativa la capacitatile nucleare israeliene.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca arsenalul chimic sirian este o alternativa la armamentul nuclear detinut de Israel, subliniind ca statul evreu nu are nevoie de capacitati nucleare, transmite Mediafax. Vreau sa reamintesc cum a aparut arsenalul chimic sirian: ca o alternativa la armamentul nuclear israelian, a declarat Putin. Datorita superioritatii tehnologice, Israelul nu are nevoie de arma nucleara, a spus Putin intr-un discurs rostit la Forumul de la Valdai nordul .

VIDEO Vladimir Putin, la masa cu tractoristii

Presedintele rus Vladimir Putin a vrut sa ia pulsul campaniei agricole de toamna de la fata locului. Liderul de la Kremlin s-a deplasat, marti, in regiunea Krasnodar, la Kuban, unde a vizitat lanurile de porumb si a asistat la stangerea recoltei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )