Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin a cantat la pian pentru studentii de la Universitatea de inginerie Fizica din Moscova.

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin a cantat la pian pentru studentii de la Universitatea de inginerie Fizica din Moscova.

Presedintele rus Vladimir Putin si-a demonstrat aptitudinile muzicale in cadrul unei vizite oficiale la Universitatea de inginerie Fizica din Moscova, unde a cantat la pian. Putin a fost aplaudat de zecile de tineri. continuă pe Antena3

Olimpiada furata: cum s-au imbogatit apropiatii lui Vladimir Putin

Jocurile Olimpice de la Soci au fost o oportunitate fara precedent pentru apropiatii presedintelui Vladimir Putin de a-si umple buzunarele. Liderul opozitiei, fostul vicepremier Boris Nemtov, sustine ca acestia au umflat costurile cu aproximativ 26 de miliarde de dolari.

Olimpiada furata: cum s-au imbogatit apropiatii lui Vladimir Putin

Jocurile Olimpice de la Soci au fost o oportunitate fara precedent pentru apropiatii presedintelui Vladimir Putin de a-si umple buzunarele. Liderul opozitiei, fostul vicepremier Boris Nemtov, sustine ca acestia au umflat costurile cu aproximativ 26 de.

Desertul lui Vladimir Putin, o reteta rece ca gheata

Presedintele Rusiei este destul de secretos in ceea ce priveste preferintele sale culinare. Fosta sotie a lui Vladimir Putin, Lyudmila, a oferit mai multe detalii despre cum si ce ii place sa manance, intr-o carte publicata acum cativa ani. Desi Putin nu este un mare fan al dulciurilor, inghetata cu fistic este mica lui slabiciune.

Rusia: Rubla continua sa scada, Vladimir Putin respinge ideea unei devalorizari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a respins miercuri ideea unei posibile devalorizari a rublei, in conditiile in care moneda nationala a atins cel mai redus nivel de la inceputul crizei economice, inregistrat in 2009, scrie AFP.

Vladimir Putin: Elton John este un om extraordinar; milioane de rusi il iubesc, in ciuda orientarii sexuale

Presedintele rus Vladimir Putin l-a laudat pe Elton Jonh, despre care a spus ca este un om extraordinar, la cateva saptamani dupa ce muzicianul a criticat legea anti-gay din Rusia, relateaza NME. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )