Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut prelungirea armistitiului in regiunile din estul Ucrainei, in contextul in care acordul de incetare a focului expira luni seara. Presedintele rus, Vladimir. continuă pe Antena3

Vladimir Putin cere prelungirea armistitiului in estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut omologului sau de la Kiev sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului, in estul Ucrainei, intr-o convorbire telefonica la care au luat parte si presedintele francez si cancelarul german, potrivit AFP.

Astazi expira armistitiul in sud-estul Ucrainei

Presedintele Porosenko a indicat joi ca insurgentii au incalcat armistitiul de 52 de ori, intr-o convorbire telefonica purtata cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Ucraina: Vladimir Putin i-a cerut lui Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul care expira luni

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut duminica omologului sau ucrainean Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul ce expira luni in estul Ucrainei, in timpul unei conversatii telefonice la care au luat parte si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

UPDATE. Armistitiul in estul Ucrainei, prelungit cu 12 ore

Presedintele Porosenko a indicat joi ca insurgentii au incalcat armistitiul de 52 de ori, intr-o convorbire telefonica purtata cu presedintele Frantei, Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Fortarea Ucrainei sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana a dus la scindarea tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca incercarile de a forta Ucraina sa aleaga intre Rusia si Uniunea Europeana au impins tara la scindare, relateaza AFP. Lovitura de stat.

Presedintia Frantei: Kievul si Moscova vor coopera pentru un armistitiu bilateral in estul Ucrainei

Rusia si Ucraina vor coopera pentru aplicarea unui armistitiu bilateral in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat, luni, presedintia Frantei, citata de AFP. in urma discutiilor de luni intre presedintele.

Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat vineri seara ca a decis sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in estul tarii cu 72 de ore, pana luni la ora 22. 00, informeaza Reuters, citand agentia Itar-Tass.

UE impune Rusiei un ultimatum de trei zile pentru a contribui la restaurarea pacii in estul Ucrainei

Uniunea Europeana a anuntat vineri Rusia ca are ultimatum pana luni sa ia masuri concrete pentru a asigura incheierea unui acord de pace intre fortele guvernamentale ucrainene si militiile separatiste din estul Ucrainei. in caz contrar, alianta celor 28 de state europene au anuntat noi sanctiuni vizand intregi sectoare ale economiei ruse, inclusiv cel energetic, desi pana in prezent au fost vizati in mod special indivizi si companii.

Un ziarist al televiziunii publice rusesti a fost impuscat mortal in estul Ucrainei

Un ziarist al primei televiziuni publice rusesti a fost impuscat mortal in estul Ucrainei, a anuntat luni Pervy Kanal, potrivit AFP.

Ofensiva economica a lui Vladimir Putin prin Austria

Vizita de saptamana trecuta a lui Vladimir Putin in Austria este vazuta ca o puternica lovitura de imagine, care a aratat ofensiva pe partea economica pe care a inceput-o presedintele rus, potrivit analistilor politici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )