Libnet.ro
UNICEF

06:45

Vladimir Putin a desemnat un nou premier, dupa ce cabinetul Medvedev a demisionat in bloc: Mihail Misustin, directorul fiscului, un om relativ necunoscut marelui public

B1 B1,
Vladimir Putin a desemnat un nou premier, dupa ce cabinetul Medvedev a demisionat in bloc: Mihail Misustin, directorul fiscului, un om relativ necunoscut marelui public

Mihail Misustin, directorul fiscului din Rusia, este premierul propus de presedintele Vladimir Putin, dupa ce Dmitrii Medvedev si ministrii din cabinetul sau au demisionat in bloc, au anuntat agentiile ruse de. continuă pe B1

POZA ZILEI. Internautii l-au ironizat pe Vladimir Putin si au sugerat... ca se va propune premier pe el insusi (FOTO)

Atentia globala s-a indreptat spre Rusia, miercuri, cand presedintele Vladimir Putin a propus o revizuire constitutionala de mare amploare, iar premierul Dmitrii Medvedev si ministrii sai au demisionat in.

Ce functie i-a propus Vladimir Putin lui Dmitrii Medvedev, dupa ce premierul si ministrii Rusiei au demisionat in bloc

Vladimir Putin i-a propus lui Dmitrii Medvedev sa fie vicepresedinte al Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, functie inexistenta la acest moment, dar care va fi creata in perioada urmatoare, potrivit.

Vladimir Putin a numit un necunoscut ca noul premier al Rusiei

Presedintele rus Vladimir Putin l-a desemnat miercuri ca nou premier pe directorul fiscului, Mihail Misustin, relativ necunoscut marelui public, au anuntat agentiile ruse de presa, citand Kremlinul, transmit AFP si dpa.

Vladimir Putin il numeste pe seful Fiscului din Rusia in functia de premier

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a desemnat miercuri drept noul premier al tarii pe seful Fiscului rus, Mikhail Mishustin, necunoscut marelui public, au anuntat agentiile de presa ruse, citand Kremlinul, transmite AFP.

Guvernul rus si-a dat demisia. Schimbarile anuntate de Vladimir Putin

Guvernul rus condus de premierul Dmitri Medvedev a demisionat miercuri, dupa ce presedintele Vladimir Putin a anuntat o serie de schimbari politice in discursul sau despre starea natiunii, transmite agentia EFE.

Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc. Reactia lui Vladimir Putin

Televiziunea de stat de la Moscova a anuntat ca guvernul de la Kremlin si-a dat demisia in bloc. Motivele care au dus la aceasta decizie. Reactia presedintelui Rusiei, Vladimir Putin. Discurs in fata natiunii. Motivul pentru care guvernul de la Kremlin a demisionat in bloc Premierul Dmitri Medvedev a facut acest anunt la scurt timp .

NordStream 2 merge mai departe, in ciuda sanctiunilor americane. Vladimir Putin, dupa ce firma Allseas si-a suspendat activitatea: Am putea sa finalizam constructia pe cont propriu

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a dat semne ca proiectul NordStream 2 nu va fi blocat de sanctiunile americane, desi compania elvetiano-olandeza Allseas, responsabila cu instalarea subacvatica a.

Vladimir Putin nu pierde nicio secunda: Presedintele Federatiei Ruse a format un grup de peste 70 de persoane publice pentru revizuirea Constitutiei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a semnat un decret pentru crearea unui grup de lucru, care va pregati propuneri de modificare a Constitutiei, a anuntat Kremlinul citat de media ruseasca, potrivit.

Vladimir Putin vrea ca Duma de Stat sa fie cea care nominalizeaza premierul

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri ca vrea sa acorde camerei inferioare a Parlamentului atributia de a nominaliza premierul impreuna cu alte responsabilitati, insa a adaugat ca vrea sa mentina un sistem prezidential puternic, relateaza agentia Tass, preluata de Mediafax.

VIDEO Vladimir Putin: Cinci puteri nucleare trebuie sa asigure securitatea Planetei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat in discursul din fata Adunarii Federale ca cinci puteri nucleare trebuie sa asigure securitatea planetei. Rusia este deschisa dialogului, a subliniat seful statului rus.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )