Libnet.ro
UNICEF

22:15

Vladimir Putin, desemnat Persoana Anului 2014 la categoria crima organizata si coruptie. Viktor Orban, pe locul doi

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin, desemnat Persoana Anului 2014 la categoria crima organizata si coruptie. Viktor Orban, pe locul doi

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat Persoana Anului 2014 de catre OCCRP Organized Crime and Corruption Reporting Project), o distinctie acordata in fiecare an persoanei care contribuie cel mai mult la facilitarea si promovarea activitatii criminale organizate. Pe locul doi s-a aflat premierul ungar Viktor Orban, transmite Portfolio. hu. continuă pe Hotnews

The Economist: Bugeac, locul prin care Vladimir Putin vrea sa ajunga la granita Romaniei

Presedintele rus Vladimir Putin tinteste Romania. Moscova ar putea incerca sa creeze un coridor terestru care sa lege Rusia de tara noastra, trecand prin Crimeea si Odessa, scrie saptamanalul britanic The.

ANAF a publicat ordinul privind noul formular al declaratiei 101 privind impozitul pe profit aferent anului 2014/Se aduc si cateva modificari in ceea ce priveste sumele declarate prin declaratia 100

In Monitorul Oficial de luni, 5 ianuarie 2015, s-a publicat un ordin al ANAF cu noul formular al declaratiei 101 privind impozitul pe profit aferent anului 2014. Se aduc si cateva modificari in ceea ce priveste sumele declarate prin declaratia 100 aferenta bugetului de stat. Documentul poate fi consultat aici.

Republica Moldova a navigat cu bine printre pericolele anului 2014

Anul 2014 a adus cele mai mari schimbari in echilibrul geopolitic regional din zona Marii Negre. Republica Moldova a reusit sa treaca prin acest an fara sa-si schimbe orientarea geostrategica pro-europeana, desi au existat temeri cu privire la o eventuala destabilizare in contextul alegerilor parlamentare din 30 noiembrie.

Marii disparuti ai anului 2014: Robin Williams, Philip Seymour Hoffman si Joe Cocker, printre vedetele care au murit

Anul 2014 a reprezentat disparitia unei serii de vedete internationale, printre acestea numarandu-se Robin Williams, Philip Seymour Hoffman, Joe Cocker, Shirley Temple, Lauren Bacall si Joan Rivers.

Miscarile anului 2014 in constructii: Pleaca Lafarge, Gealan a fost achizitionat de catre Veka, iar un fond din Hong Kong a venit la Ceramica Iasi

Sectorul materialelor de constructii, inca departe de anii de boom, se mentine pe harta investitorilor, cele mai notabile evenimente din 2014 fiind anuntul fuziunii Holcim-Lafarge, intrarea pe piata a unui fond din Hong Kong, alte doua fabrici in portofoliul Somaco si achizitia Gealan de catre VEKA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )