Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vladimir Putin, ordin catre populatie. Toti rusii trebuie sa faca asta, incepand de luni

Playtech Playtech,
Vladimir Putin, ordin catre populatie. Toti rusii trebuie sa faca asta, incepand de luni

Miercuri, liderul de la Kremlin a ordonat vaccinarea in masa a populatiei incepand de luni. in Rusia au fost vaccinate deja aproximativ un milion de persoane. Vladimir Putin, ordin catre populatie Miercuri, presedintele Putin a ordonat lansarea vaccinarii in masa a populatiei impotriva coronavirusului, incepand de saptamana viitoare. Totodata, liderul de la Kremlin a laudat . continuă pe Playtech

Vladimir Putin ordona o vaccinare in masa in Rusia incepand de saptamana viitoare

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri lansarea unei vaccinari in masa a populatiei Rusiei impotriva COVID-19 incepand de saptamana viitoare, apreciind ca vaccinul dezvoltat de tara sa este cel mai bun , relateaza Reuters si AFP.

Leguma saraca in calorii care e aur pentru sanatate, de fapt. Toti romanii trebuie sa o consume iarna

In plina iarna, medicii recomanda romanilor sa consume cat mai multe alimente bogate in nutrienti pentru a-si intari imunitatea. Mihaela Bilic, celebra specialista in nutritie, iti spune care este leguma saraca in calorii, dar care e aur pentru sanatate, de fapt. Leguma saraca in calorii, dar bogata in nutrienti in sezonul rece, organismul are nevoie .

Elixirul sanatatii pe care toti romanii trebuie sa il ia, zilnic. E aur pentru creierul tau

Bogat in acizi grasi Omega-3, importanti pentru a-ti mentine o stare de sanatate buna, uleiul de peste este unul dintre cele mai frecvente suplimente alimentare. Daca o sa strambati din nas cand va ganditi la gustul lui, trebuie sa stiti din capul locului ca nu intra in discutie o asemenea reactie. Stiinta, in evolutia ei, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )