Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vladimir Putin si Petro Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin si Petro Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk

Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk, relateaza Itar-Tass, citat de Mediafax. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Vladimir Putin si Petro Porosenko se vor deplasa pe 26 august la Minsk, pentru un summit regional, la care vor participa si lideri ai statelor Uniunii Europene. La reuniune vor fi prezenti si Catherine Ashton, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, comisarul UE al Energiei, Gunther Oettinger, si comisarul UE al Comertului, Karel De Gucht. continuă pe Hotnews

Kremlinul nu exclude o intalnire separata intre Putin si Porosenko la Minsk

Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk, .

Oligarhii lui Vladimir Putin profita de pe urma embargoului asupra importurilor de alimente din UE

Decizia Kremlinului de a interzice importurile de produse agroalimentare din UE a reprezentat o veste buna pentru cativa oameni de afaceri apropiati presedintelui Vladimir Putin.

LIVETEXT Criza din Ucraina: Kievul acuza Rusia ca deschide un nou front de lupta in sud-estul Ucrainei, Moscova vrea sa trimita un nou convoi umanitar. / Putin si Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk / Presedinte

Autoritatile de la Kiev au anuntat luni ca o coloana de zeci de blindate si tancuri a trecut granita din Rusia in sudul tarii, in apropiere de Marea Azov, unde a intampinat rezistenta din partea trupelor de la frontiera, transmite AFP. Pe fondul luptelor din estul Ucrainei, Rusia a anuntat luni ca vrea sa trimita un nou asa-zis convoi umanitar. ---------------Ora 22:25Presedintele Porosenko a dizolvat Parlamentul si anunta alegeri anticipate la 26 octombrie, conform AFP. Ora 19:51: Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Ora 19. 25: Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a exprimat, luni, intr-o convorbire telefonica cu Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, ingrijorarea extraordinara in legatura cu trecerea granitei de catre convoiul rusesc, dar si in legatura cu intentia Moscovei de a trimite un alt asa-zis convoi umanitar in Ucraina. Ora 18. 19: Victor Orban vrea sa pledeze cauza Rusiei in fata UEOra 17. 54: Moscova acuza Occidentul ca a pierdut orice interes fata de ancheta privind avionul prabusit in UcrainaOra 14. 23: Un purtator de cuvint al armatei ucrainene a declarat ca fortele rusesti au intrat in sud-estul Ucrainei cu zece tancuri si doua blindate de infanterie. Ora 13. 57: Un oficial ucrainean anunta ca Rusia a incercat sa deschida un nou front de lupta, in sud-estul tarii. Pina acum, zona in care aveau loc confruntari intre fortele guvernamentale si separatistii sprijinit de Moscova era estul UcraineiUrmareste LIVETEXT criza din Ucraina.

Criza din Ucraina: Kievul acuza Rusia ca deschide un nou front de lupta in sud-estul Ucrainei, Moscova vrea sa trimita un nou convoi umanitar. / Putin si Porosenko ar putea avea o intrevedere marti, la summit-ul regional de la Minsk / Presedintele Porose

Autoritatile de la Kiev au anuntat luni ca o coloana de zeci de blindate si tancuri a trecut granita din Rusia in sudul tarii, in apropiere de Marea Azov, unde a intampinat rezistenta din partea trupelor de la frontiera, transmite AFP. Pe fondul luptelor din estul Ucrainei, Rusia a anuntat luni ca vrea sa trimita un nou asa-zis convoi umanitar. Presedintele ucrainean Petro Porosenko si-a exprimat, luni, intr-o convorbire telefonica cu Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, ingrijorarea extraordinara in legatura cu trecerea granitei de catre convoiul rusesc, dar si in legatura cu intentia Moscovei de a trimite un alt asa-zis convoi umanitar in Ucraina. Presedintii Rusiei si Ucrainei, Vladimir Putin si Petro Porosenko, ar putea avea o intrevedere, marti, in capitala belarusa Minsk. Liderii celor doua tari ar putea discuta despre solutionarea conflictului ucrainean, probleme umanitare si relatii bilaterale, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei ruse, Dmitri Peskov. Luni seara, la Kiev, presedintele Porosenko a dizolvat Parlamentul si a anuntat alegeri anticipate la 26 octombrie.

Samsung Gear 3 ar putea avea ecran curbat

Samsung a lansat deja cateva modele de ceasuri inteligente, dar pare ca se pregateste sa lanseze Samsung Gear 3, un smartwatch cu ecran cu curbat. Producatorul sud-corean abia a prezentat Samsung Gear Live, cu Android Wear, insa s-ar parea ca e pregatit sa arate lumii un nou model de gadget purtabil. Potrivit Pocket Now, Samsung Gear 3 va avea un display curbat, posibil de tip AMOLED, si va avea o forma dreptunghiulara. Designul va fi similar bratarii Gear Fit, dar [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )