Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, primul lider strain care il viziteaza pe noul presedinte al Frantei

B1 B1,
Vladimir Putin, primul lider strain care il viziteaza pe noul presedinte al Frantei

Vladimir Putin a fost primit la Palatul Versailles de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, vizita presedintelui rus fiind ocazionata de celebrarea a 300 de ani de relatii diplomatice franco-ruse. Astfel,. continuă pe B1

Vladimir Putin la Versailles. Noul presedinte Macron il asteapta pe liderul de la Kremlin. Presedintia franceza sustine ca va fi un dialog fara concesii

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, il primeste luni, la Palatul Versailles, pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

LIVE VIDEO + FOTO. Vladimir Putin la Versailles. Noul presedinte Macron il asteapta pe liderul de la Kremlin. Presedintia franceza sustine ca va fi un dialog fara concesii

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, il primeste luni, la Palatul Versailles, pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Proteste la Paris inainte de vizita lui Vladimir Putin: in capitala Frantei au fost fluturate inclusiv steaguri romanesti(FOTO)

Presedintele rus Vladimir Putin va ajunge luni la Paris, unde va avea o intalnire cu noul sef de stat francez, Emmanuel Macron. Vizita liderului de la Kremlin in Franta a fost insa.

VIDEO Vladimir Putin a fost primit cu fast de Emmanuel Macron, la palatul Versailles: Dialog si exigenta

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a primit luni cu fast pe omologul sau rus Vladimir Putin la castelul Versailles, pentru prima lor intalnire, care ar urma sa fie concentrata in principal pe situatia din Siria si Ucraina, scrie AFP.

Vladimir Putin, la Versailles: Sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie la rezolvarea crizei din Ucraina

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, la Versailles, ca sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie in niciun fel la rezolvarea crizei din Ucraina, potrivit Agerpres.

Vladimir Putin: Sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie in niciun fel la rezolvarea crizei din Ucraina

Vladimir Putin a declarat ca sanctiunile impotriva Rusiei nu contribuie in niciun fel la rezolvarea crizei ucrainene, scrie AFP. Declaratia a fost facuta in conferinta comuna de presa sustinuta alaturi de presedintele francez Emmanuel Macron.

Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu Vladimir Putin: Franta doreste intarirea parteneriatului cu Rusia in ce priveste Siria si terorismul

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat luni, dupa intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, ca Parisul doreste o intarire a parteneriatului cu Rusia in ceea ce priveste situatia din Siria si terorismul, scrie AFP.

intalnire Vladimir Putin- Emmanuel Macron, luni, la Versailles

Intalnirea dintre pesedintele rus, Vladimir Putin si omologul sau francez, Emmanuel Macron, programata, luni, la Versaille, va fi o oportunitate pentru cei doi sefi de stat sa discute sincer, a declarat un consilier al liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan vor un parteneriat strategic aprofundat, anunta Kremlinul

Presedintele rus Vladimir Putin si cel turc Recep Tayyip Erdogan au confirmat, intr-o discutie telefonica, dorinta reciproca pentru o aprofundare a parteneriatului strategic dintre tarile lor, a anuntat Kremlinul sambata, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )