Libnet.ro
UNICEF

09:31

Vladimir Putin ar putea DEMISIONA. Care este motivul din spatele acestei decizii

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin ar putea DEMISIONA. Care este motivul din spatele acestei decizii

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar putea demisiona pentru a convoca alegeri prezidentiale anticipate in scopul obtinerii unui mandat mai solid, pentru a putea implementa reforme economice si politice. continuă pe Antena3

Calatoriile spre SUA, BLOCATE. Care este motivul

Ambasada Statelor Unite a anuntat ca, din cauza unor probleme, tehnice nu poate tipari vizele temporare sau de imigrare care au fost aprobate dupa data de 8 iunie 2015.

Procesul lui Radu Mazare, AMANAT. Care este motivul

UPDATE: Curtea de Apel Bucuresti CAB) a amanat marti judecarea dosarului in care fostul edil Radu Mazare si presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, sunt acuzati de retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Belarusul efectueaza exercitii militare la frontiera cu Ucraina. Care este motivul

Belarusul a inceput azi exercitii militare cu rezervisti la frontiera cu Ucraina. Asta pentru ca Minskul este tot mai ingrijorat de instabilitatea din regiune si de activitatea NATO in apropierea frontierelor.

Vladimir Putin: Fortele nucleare ruse, dotate cu 40 de rachete balistice care vor putea strapunge orice sistem de aparare

Liderul rus Vladimir Putin a anuntat ca fortele nucleare ruse vor primi in acest an peste 40 de rachete balistice intercontinentale capabile sa strapunga orice sistem de aparare antiracheta. Fortele.

Vladimir Putin: Rusia trebuie sa se apere daca este amenintata, NATO vine la frontierele noastre

Rusia trebuie sa se apere cu fortele sale armate si cu forta sa de atac daca este amenintata, intrucat NATO vine la frontierele sale, a declarat marti presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP.

Premierul grec, Alexis Tsipras, se va intalni cu Vladimir Putin

Premierul grec, Alexis Tsipras, va face vineri o vizita oficiala presedintelui rus Vladimir Putin, fiind ceea de-a treia vizita in mai putin de trei luni pe care Alexis Tsipras i-o face lui Vladimir Putin, scrie Di.

Vladimir Putin, amenintari la adresa NATO: Ne vom orienta fortele armate catre teritoriile de unde vin amenintari

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca Moscova va fi obligata sa isi indrepte fortele armate impotriva oricarei tari care ar ameninta Rusia.

Vladimir Putin a inaugurat un parc de distractii cu tematica militara

Presedintele Vladimir Putin a deschis la inceputul acestei saptamani portile Parcului Patriot, un Disneyland militar pentru tinerii rusi, in localitatea Kubinka, situata la o ora de mers cu masina de la.

Vladimir Putin a inaugurat Parcul Patriotic, un Disneyland militar in apropierea Moscovei

Vladimir Putin a inaugurat Parcul Patriotic, un Disneyland militar pentru copii si adulti, amplasat in apropiere de Moscova, scrie The Guardian. Avand ca tema principala armata, in parc se pot cumpara ratii.

Recep Tayyip Erdogan, suparat pe Vladimir Putin ca l-a facut sa astepte inaintea unei intalniri la Baku

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost vizibil deranjat de intarzierea omologului sau rus, Vladimir Putin, la o intalnire la Baku. Erdogan l-a asteptat minute bune pe liderul de la Kremlin, scrie ziarul rus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )