Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vladimir Putin, reactie in cazul spionului rus otravit in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin, reactie in cazul spionului rus otravit in Marea Britanie

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus luni unui jurnalist BBC ca urmeaza sa discute despre cazul spionului rus Serghei Skripal, care a fost otrabit in Marea Britanie, abia dupa ce autoritatile britanice vor fa. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a dezvaluit rolul jucat de bunicul sau in URSS

Bunicul din partea tatalui al lui Vladimir Putin a lucrat ca bucatar atat pentru Vladimir Lenin, cat si pentru Iosif Stalin, a marturisit presedintele rus intr-un film documentar postat duminica pe internet,.

Vladimir Putin a cerut doborarea unui avion de pasageri crezand eronat ca a fost deturnat

Intr-un documentar aparut in mediul online se arata cum Vladimir Putin era sa fie implicat intr-o decizie eronata ce ar fi condus la moartea a 110 persoane nevinovate. Conform acestuia, presedintele rus a cerut.

Crimeea nu va fi inapoiata niciodata Ucrainei, avertizeaza Vladimir Putin

Presedintele rus Vladimir Putin a exclus orice posibilitate a unei reveniri a peninsulei Crimeea la Ucraina, a carei anexare in martie 2014 se afla la originea unei serii de sanctiuni occidentale impotriva Rusiei, scrie Agerpres.

Cum a ordonat Vladimir Putin, in 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord sa fie doborat

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 ca un avion de pasageri despre care existau informatii ca ar fi avut o bomba la bord sa fie doborat, a dezvaluit liderul de la Kremlin intr-un documentar citat de Reuters.

Rusia: In 2014, Vladimir Putin a ordonat doborarea unui avion despre care se credea ca avea o bomba la bord

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat in 2014 doborarea unui avion de pasageri in legatura cu care exista informatia ca ar fi avut o bomba la bord si care ar fi vizat ceremoniile de deschidere ale Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, a povestit chiar liderul de la Kremlin intr-un documentar difuzat duminica, relateaza Agerpres citand Reuters.

Cum a reactionat Pamela Anderson cand a fost intrebata daca a avut o relatie amoroasa cu Vladimir Putin VIDEO

Actrita canadiana Pamela Anderson, in varsta de 50 de ani, a oferit cateva detalii despre relatia pe care o are cu presedintele rus Vladimir Putin 65 de ani), insa a evitat sa raspunda cand a fost intrebata daca legatura lor a fost mai mult decat profesionala.

Vladimir Putin da asigurari ca nu va schimba Constitutia pentru a ramane la Kremlin si dupa 2024

Presedintele rus Vladimir Putin, care este aproape de a-si asigura un al patrulea mandat la alegerile din 18 martie, a dat asigurari ca nu are nicio intentie de a schimba Constitutia tarii pentru a ramane la putere si dupa anul 2024.

VIDEO Vladimir Putin, despre rusii pusi sub acuzare pentru amestec in alegerile americane: Acestea nu sunt problemele mele

Presedintele rus Vladimir Putin nu a dorit sa raspunda atunci cand a fost intrebat daca stia despre elaborata campanie de a se interveni in alegerile prezidentiale americane din 2016, care a avut drept consecinta punerea sub acuzare a 13 cetateni rusi, declarand intr-un interviu pentru NBC ca acestea nu sunt problemele sale, relateaza Politico.

Vladimir Putin nu are adversar la prezidentiale: 70% dintre rusi intentioneaza sa-l voteze

Presedintele in exercitiu Vladimir Putin este creditat cu 69% din intentiile de vot la alegerile prezidentiale de duminica din Rusia, potrivit ultimului sondaj oficial autorizat inainte de scrutin, a anuntat.

Bunicul lui Vladimir Putin a fost un apropiat al lui Stalin

Bunicul din partea tatalui al lui Vladimir Putin a lucrat ca bucatar atat pentru Vladimir Lenin, cat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )