Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vladimir Putin, reactie surpriza dupa punerea sub acuzare a lui Donald Trump: Procedura de destituire impotriva presedintelui SUA se bazeaza pe acuzatii inventate

B1 B1,
Vladimir Putin, reactie surpriza dupa punerea sub acuzare a lui Donald Trump: Procedura de destituire impotriva presedintelui SUA se bazeaza pe acuzatii inventate

Vladimir Putin ii ia apararea lui Donald Trump, dupa ceCamera Reprezentantilor a votatpentru inculparea presedintelui american, in vederea destituirii. Alesii americani au decis, prin. continuă pe B1

LIVEVIDEO A inceput dezbaterea privind punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump

Camera Reprezentantilor a inceput miercuri dezbaterea privind punerea sub acuzare a lui Donald Trump, care ar putea deveni al treilea presedinte al Statelor Unite vizat de procedura de impeachment, scrie AFP.

Trump, prima reactie dupa punerea sub acuzare: Stanga radicala din Congres e roasa de invidie, ura si furie (VIDEO)

Stanga radicala din Congres este roasa de invidie, ura si furie, a sustinut presedintele american Donald Trump, dupa ce Camera Reprezentantilor, dominata de Opozitia democrata, a votat doua articole de.

Punerea sub acuzare a presedintelui SUA, explicata pe B1 TV. Iulian Chifu: Atacurile s-au dus pe liniile clasice Cristian Diaconescu: Lupta politica de la Washington va avea efect global (VIDEO)

Nu numai votul din Camera Reprezentantilor s-a desfasurat pe liniile de partid, ci chiar si dezbaterile, subliniaza Iulian Chifu, directorul Centrului de Prevenire a Conflictelor si Early Warning din Bucuresti, ca.

Punerea sub acuzare care dezbina Statele Unite: comparatii cu procesul lui Iisus si sustinere de la Putin. Pe ce mai mizeaza democratii impotriva lui Donald Trump

Camera Reprezentantilor, dominata de democrati, a votat miercuri pentru punerea sub acuzare a presedintelui Donald Trump. Procedura destituirii este transferata in Senat, dominat de republicani.

Camera Reprezentantilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump, in vederea destituirii. Acesta devine al treilea presedinte american din istorie pus sub acuzare (VIDEO)

Camera Reprezentantilor a votat punerea sub acuzare a lui Donald Trump, pas extrem de important in procesul de demitere a acestuia din functia de presedinte al Statelor Unite. Alesii americani au decis, prin majo.

Prima reactie a lui Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare: Partidul Republican nu a fost niciodata atat de atacat si niciodata nu a fost mai unit decat acum

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a fost pus sub acuzare de catre Camera Deputatilor.

Donald Trump, pus oficial sub acuzare. Senatul va decide in privinta destituirii sale

Democratii din Camera Reprezentantilor au obtinut miercuri seara voturile necesare punerii sub acuzare a presedintelui american, Donald Trump, in cadrul unei proceduri de destituire putin intalnite, transmit agentiile internationale de presa.

Ce se intampla cu Donald Trump, dupa ce a fost pus sub acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost pus sub acuzare miercuri de Camera Reprezentantilor pentru abuz de putere si obstructionarea Congresului, intr-un vot care deschide calea unui proces de destituire in Senat, fostul om de afaceri denuntand imediat ura adversarilor sai politici, comenteaza AFP.

VLADIMIR PUTIN: Nimeni nu cunoaste cauzele modificarii climei mondiale

Nimeni nu poate spune cu certitudine care este cauza modificarilor climatice, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, punand in discutie cvasi-consensul stiintific cu privire la reposabilitatea umana, relateaza AFP.

Vladimir Putin anunta o schimbare istorica a Constitutiei ruse: Ce s-ar putea intampla cu mandatul presedintelui

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi, in cadrul conferintei de presa anuale, ca este deschis unei eventuale modificari a Constitutiei, in sensul sporirii puterii Parlamentului si limitarii.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )