Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin: Rusia spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin: Rusia spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Moscova spera intr-o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, la ceremonia de prezentare a scrisorilor de acreditare a 18 ambasadori in Rusia. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Rusia se asteapta la o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania

Rusia spera la o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, citat de Mediafax. Ne asteptam la o cooperare mai consistenta si reciproc.

Putin spera la o cooperare mai consistenta cu Romania.

Presedintele rus Vladmir Putin si-a exprimat speranta pentru o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania, in cadrul ceremoniei de prezentare a scrisorilor de acreditare a ambasadorilor la Moscova, conform Mediafax. Citeste si: Ce se ascunde in spatele deschiderii catre Rusia si China Ne asteptam la o cooperare mai consistenta si reciproc avantajoasa cu Romania. Suntem pregatiti colaboram pentru aprofundarea legaturilor politice, economice si umanitare, a .

Putin: Ne asteptam la o cooperare mai semnificativa si reciproc avantajoasa cu Romania

Moscova se asteapta la o cooperare mai semnificativa si reciproc avantajoasa cu Romania, a spus, joi, presedintele Rusiei, Vladimir Putin, informeaza ITAR-TASS si Ria Novosti, citate de.

Viktor Orban se intalneste, marti, cu Vladimir Putin.

Premierul Ungariei, Victor Orban, va efectua, marti, o vizita de lucru la Moscova, unde se va intalni cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, transmite MTI, conform Mediafax. Partidul ecologist-liberal Politica Poate Fi Diferita LMP) a criticat vizita lui Viktor Orban in Rusia. Citeste si: Radicalii maghiari din Jobbik au, de vineri, filiala la Cluj Insa un purtator de cuvant al Guvernului Ungariei a explicat ca vizita este efectuata la invitatia Rusiei, iar refuzul acceptarii invitatiei ar .

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, printre cele mai admirate personalitati din lume

Bill Gates, Barack Obama si Vladimir Putin, conduc in topul celor mai admirate personalitati din lume. Clasamentul a fost realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui sondaj in 13 tari. Bill Gates,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )