Libnet.ro
UNICEF

23:30

Vladimir Putin spune ca n estul Ucrainei exista riscul producerii unui masacru asemanator celui de la Srebrenita

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin spune ca n estul Ucrainei exista riscul producerii unui masacru asemanator celui de la Srebrenita

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat marti ca se teme ca, in cazul in care Kievul va castiga controlul asupra regiunii Donbas, din estul Ucrainei, fara nicio garantie, exista posibilitatea producerii unui masacru asemanator cu cel de la Srebrenita, relateaza Mediafax citand agentia Tass. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin avertizeaza in privinta unui nou genocid

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marti ca locuitorii regiunilor separatiste din estul Ucrainei ar putea deveni tintele fortelor guvernamentale de la Kiev, daca acestea vor primi controlul total al frontierei dintre regiunile respective si Rusia, transmite Reuters.

Volodimir Zelenski a vizitat trupele din estul Ucrainei inainte de summitul de la Paris

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat vineri trupele aflate in regiunea de conflict Donetk, inainte de un summit care urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare si in cadrul caruia se va intalni cu omologul sau rus Vladimir Putin, relateaza Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Vladimir Putin: Exista toate motivele sa credem ca decizia WADA este motivata politic

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, ca exista toate motivele sa se creada ca decizia WADA de suspendare a Rusiei de la JO este motivata politic si nu de ingrijorarea pentru un sport curat.

Ion Iliescu, interviu in presa rusa. Fostul presedinte al Romaniei militeaza pentru normalizarea relatiei cu statul condus de Vladimir Putin

Ion Iliescu a acordat un interviu pentru agentia guvernamentala de presa din Rusia, TASS, dupa o lunga perioada de tacere. Fostul presedinte al Romaniei a declarat ca relatiile dintre tara noastra si Rusia trebuie sa intre din nou in normalitate, pentru a ne putea da posibilatea de a rezolva problemele tarilor vecine. Ion Iliescu, pentru .

Dodon incheie anul cu o noua vizita in Federatia Rusa. Presedintele se va intalni cu Vladimir Putin pe 20 decembrie

Igor Dodon pleaca din nou in Federatia Rusa. De aceasta data, presedintele Republicii Moldova intreprinde o vizita de lucru la Sankt Petersburg, la invitatia omologului sau, Vladimir Putin.

Ion Chicu: Exista riscul ca Moldova sa ramana fara gaz la inceputul anului viitor

Premierul Ion Chicu spune ca exista riscuri ca Republica Moldova sa ramana fara gaz la inceputul anului viitor, daca Federatia Rusa si Ucraina nu se vor intelege cu privire la tranzitarea gazului rusesc pe teritoriul Ucrainei. Premierul arunca vina pentru situatia creata inclusiv pe Guvernul condus de Maia Sandu spunand ca problema respectiva trebuia rezolvata din timp, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5353 seconds )