Libnet.ro
UNICEF

05:30

Vladimir Putin il va suna pe Donald Trump in urmatoarele zile

România Liberă România Liberă,
Vladimir Putin il va suna pe Donald Trump in urmatoarele zile

Presedintele rus Vladimir Putin ar urma sa il sune pe presedintele american Donald Trump in urmatoarele zile pentru a-l felicita pentru preluarea functiei, a afirmat sambata purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov . continuă pe România Liberă

Liderul opozitiei ruse condamna relatia de simpatie dintre Vladimir Putin si Donald Trump: E foarte ciudat. Parerile lor asupra politicii sunt 100% diferite

Liderul opozitiei din Rusia, Aleksei Navalnii, s-a declarat dezamagit de simpatia existenta intre presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si presedintele rus Vladimir Putin.

Putin il va suna pe Trump in urmatoarele zile

Presedintele rus Vladimir Putin ar urma sa il sune pe noul sau omolog american Donald Trump, in urmatoarele zile, pentru a-l felicita pentru investirea in functie, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru RIA Novosti, relateaza Reuters.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

Vladimir Putin spera la un dialog constructiv Rusia-SUA

Rusia spera ca va exista un dialog constructiv cu administratia noului presedinte al SUA, Donald Trump, a precizat Dimitri Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin.

Doua zile de festivitati se organizeaza in SUA, cu prilejul investirii noului presedinte, Donald Trump

Festivitatile care marcheaza investirea celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, incep joi, 19 ianuarie si vor avea punctul culminant vineri, 20 ianuarie, informeaza ziarul New York Times.

EXCLUSIV Barbara Kellerman, guru in leadership public: Vor fi patru ani dificili, o batalie intre Donald Trump si institutiile din America

Profesor de leadership public la Scoala de Guvernare John F. Kennedy din cadrul Universitatii Harvard, Barbara Kellerman 77 de ani) este o personalitate de top mondial in leadership public, fiind considerata o personalitate de marca in domeniu. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Adevarul, Barbara Kellerman vorbeste despre presedintia lui Barack Obama, Donald Trump si despre relatia Putin-Trump.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3296 seconds )