Libnet.ro
UNICEF

01:06

Vladimir Putin: Sunt intrunite conditiile de facto pentru pace in Siria

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Sunt intrunite conditiile de facto pentru pace in Siria

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat joi ca sunt intrunite conditiile de facto pentru a pune capat razboiului civil din Siria, informeaza Reuters. Liderul de la Kremlin a facut aceasta. continuă pe Antena3

Decizie de ULTIMA ORA! Putin si Erdogan, ANUNT IMPORTANT despre soarta Siriei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, aflat in vizita in Turcia, a facut joi mult asteptatul anunt despre soarta Siriei. Presedintele Rusiei anunta ca sunt intrunite conditiile de facto.

Steven Seagal a dezvaluit ce discuta cand se intalneste cu bunul sau prieten Vladimir Putin si a vorbit despre spionaj si implicarea Rusiei in alegerile din SUA

Actorul Steven Seagal 65 de ani), care a primit la sfarsitul anului trecut cetatenie rusa, a vorbit despre prietenia cu liderul de la Kremlin Vladimir Putin 64 de ani), dezvaluind ce au discutat in multele lor intalniri, si afirmand ca este stupida ideea potrivit careia Rusia a denaturat rezultatele alegerilor prezidentiale din SUA in favoarea lui Donald Trump.

Decizie de ultima ora a presedintelui Vladimir Putin. Ce se va intampla cu guvernarea din Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a acceptat joi demisia guvernatorului regiunii nordice Nenet si a numit imediat un alt om in functie. Saptamana aceasta alti patru guvernatori si-au anuntat.

Anunt istoric facut de Vladimir Putin! Au fost distruse ultimele stocuri de arme chimice din arsenalul Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a anuntat miercuri distrugerea de catre Rusia a ultimelor sale stocuri de arme chimice, cu trei ani inainte de termen, relateaza Reuters si AFP. 'Ultimele stocuri de.

Patriarhul Rusiei vine la Bucuresti. Care e reactia lui Vladimir Putin

Floriana Jucan, fondador Q Magazine a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca aceasta vizita istorica este de o importanta majora. Totodata siclasa politicaar trebui sa beneficieze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )