Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin sustine ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vladimir Putin sustine ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Russia Today , in. continuă pe Wall-Street Ro

Vladimir Putin afirma ca Rusia va colabora cu Statele Unite intrucat cele doua tari au interese comune

Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, a asigurat presedintele rus Vladimir Putin, adaugand ca, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune, relateaza Mediafax, citand Russia Today.

Putin: Rusia va colabora cu Statele Unite. Ambele tari au interese comune

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarat, sambata, ca tara sa va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016, in pofida diferentelor dintre cele doua tari, ele au multe interese comune.

Vladimir Putin: Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Avem interese comune

Vladimir Putin da asigurari potrivit carora Rusia va colabora cu oricine va castiga alegerile prezidentiale din Statele Unite in 2016. Asta, deoarece, chiar daca exista diferente intre cele doua tari, ele.

Vladimir Putin: Statele Unite nu au nevoie de aliati, ci de vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza.

Vladimir Putin: Rusia este gata sa coopereze cu noul presedinte al SUA, indiferent cine va fi el

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat sambata ca Rusia este gata sa coopereze cu Statele Unite ale Americii SUA) indiferent de cine va fi noul presedinte american dupa alegerile din 2016, relateaza.

Putin: Statele Unite nu vor aliati, ci vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, si Rusia nu este interesata de astfel de relatii, potrivit Mediafax.

Vladimir Putin: Multi lideri mondiali ar vrea sa participe la evenimentele programate in Rusia, dar le interzic SUA

Statele Unite au exercitat presiuni asupra liderilor unor tari pentru a nu participa la evenimentele programate in Rusia la 70 de ani de la sfarsitul celui de-al II-lea Razboi Mondial in Europa, acuza.

Vladimir Putin: SUA nu cauta aliati, vor sa gaseasca vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza agen.

Vladimir Putin: Rusia este un partener de incredere pentru ca nu danseaza dupa cum ii canta altii

Moscova este un partener de incredere, care isi concepe politica externa independent de schimbarile de situatie de pe arena globala, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, sambata, in cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Sputnik, in pagina electronica.

Vladimir Putin: imi asum ca este imposibil un razboi intre Rusia si Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca un razboi intre Rusia si Ucraina este imposibil, afirmand si ca nici un soldat rus nu participa la confruntarile din estul Ucrainei, informeaza agentia.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )