Libnet.ro
UNICEF

08:45

Vladimir Putin da vina pe reluarea campaniei militare a Kievului pentru accidentul aviatic din estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin da vina pe reluarea campaniei militare a Kievului pentru accidentul aviatic din estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi seara ca Ucraina poarta responsabilitatea pentru doborarea avionului de pasageri malaezian in estul tarii, afirmand ca aceasta tragedie nu s-ar fi intamplat daca autoritatile de la Kiev nu ar fi reluat campania militara impotriva separatistilor pro-rusi, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Presa oficiala din Rusia acuza Kievul ca a doborat avionul Boeing si invoca inclusiv teza unui complot care l-a vizat pe Vladimir Putin

Televiziunile rusesti acuzau vineri Kievul ca este vinovat pentru doborarea avionului malaiezian in estul Ucrainei, mergand pana la teoria unui complot care l-a vizat pe Vladimir Putin, scrie AFP.

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, cu prilejul vizitei de o zi la Buenos Aires, in cadrul turneului in America Latina.

Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei

Presedintele rus Vladimir Putin a cantat la acordeon pentru presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, cu prilejul vizitei de o zi la Buenos Aires, in cadrul turneului in America Latina. La intalnirea de la Palat.

Vladimir Putin: Prabusirea avionului din Ucraina arata necesitatea unei reglementari urgente a crizei din aceasta tara

Prabusirea unui avion malaiezian cu 298 de persoane la bord, intr-o zona de conflict armat in Ucraina, arata necesitatea unei reglementari urgente a crizei din aceasta tara, a apreciat vineri presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin: Prabusirea avionului in Ucraina arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei

Prabusirea avionului malaezian cu 298 de persoane la bord, in regiunea Donetk din Ucraina, arata necesitatea unei solutionari urgente a crizei, a apreciat vineri presedintele rus Vladimir Putin, catalogand incidentul drept o tragedie,.

Vladimir Putin acuza Ucraina ca poarta responsabilitatea tragediei produse pe teritoriul sau

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat joi Ucraina ca poarta responsabilitatea teribilei tragedii care a implicat un avion de linie al companiei Malaysia Airlines prabusit in estul Ucrainei, cu 298 de .

PRIMA reactie a lui Vladimir Putin dupa tragedia aviatica din Ucraina. Ce a declarat presedintele Rusiei

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat Ucraina ca poarta intreaga responsabilitate a teribilei tragedii care a implicat un avion de linie al companiei Malaysia Airlines prabusit in estul Ucrainei, cu 298.

Vladimir Putin acuza SUA de politica externa agresiva si lipsita de profesionalism

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat joi Statele Unite de politica externa agresiva si lipsita de profesionalism, acuzatiile liderului de la Kremlin intervenind a doua zi dupa ce Washingtonul a impus noi .

Vladimir Putin, declaratii despre relatiile ruso-americane: Le afecteaza foarte grav

Presedintele rus, Vladimir Putin, a apreciat joi ca sanctiunile impuse de Washington impotriva Moscovei afecteaza grav relatiile ruso-americane, ducandu-le intr-un impas, relateaza MEDIAFAX.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )