Libnet.ro
UNICEF

20:00

Vocea Romaniei, cea mai urmarita emisiune de divertisment din luna septembrie. Ce productii au mai preferat romanii

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, cea mai urmarita emisiune de divertisment din luna septembrie. Ce productii au mai preferat romanii

Vocea Romaniei este cel mai urmarit program de divertisment al lunii septembrie 2015, fiind singura emisiune care atinge o audienta medie de aproximativ un milion de romani la nivel urban. Antena 1 apare in topul divertismentului cu productii precum Te cunosc de undeva si X Factor. continuă pe Adevărul

Andreea Balan cea mai prost imbracata, sustine Stephan Pelger

Andreea Balan este cea mai prost imbracata vedeta din showbiz-ul romanesc, este de parere designerul Stephan Pelger. Iata cine exceleaza insa la capitolul stil si vestimentatii.

Catedrala-gigant din Suceava, cea mai mare biserica ortodoxa din provincie, sfintita in fata sfantului Becali si a mii de crestini. Cati bani a inghitit de la stat

Cea mai mare catedrala din provincie a fost sfintita la 25 de ani de la inceperea ridicarii lacasului de cult. Un sobor mare de preoti, format din mari ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, a oficiat slujba din sfintire a Catedralei Nasterea Domnului din Suceava. De la slujba nu a lipsit patronul FCSB, Gigi Becali, care insa nu a dorit sa dea niciun fel de declaratie in fata jurnalistilor prezenti la eveniment.

Cum se prepara cea mai scumpa palinca, delicatesa din cirese amare salbatice. Secretul focului, spus de celebrii brenari

Expunerea la soare a fructelor, momentul culegerii lor si, mai ales, priceperea palincarilor - a brenerilor sau hetesilor cum sunt ei numiti in Salaj - sunt doar cateva dintre secretele care pot face diferenta dintre o palinca buna si o bautura spirtoasa oarecare.

VOCEA ROMANIEI. Loredana, decolteu obraznic in timpul show-ului

Loredana Groza a facut senzatie in editia de vinerea aceasta a emisiunii Vocea Romaniei, cu un decolteu ravasitor, scrie Libertatea. Jurata a optat pentru o tinuta neagra, extrem de.

Concurent de la Vocea Romaniei, implicat intr-un scandal de proportii. Ce acuzatii i se aduc

Un cunoscut club din Cluj-Napoca il acuza pe Bogdan Vladau, manechin si solist, concurent la Vocea Romaniei, ca nu si-a onorat intelegerea cu acesta. Potrivit reprezentantilor clubului, Vladau era invitatul.

Cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei vs in suc propriu

Tonul este una dintre cele mai bune surse de acizi grasi omega 3, cu efecte protectoare asupra sanatatii. Dar forma in care pestele este consumat influenteaza potentialul sau benefic. Desi am fi tentati sa credem ca tonul din conserva nu este sanatos, nutritionistii sustin ca important este sa stim ce sa alegem. Care este cea mai sanatoasa conserva de ton: in ulei versus in suc propriu?.

Doi romani au platit 25.000 euro pe cea mai scumpa vacanta de Revelion 2016

Cea mai scumpa vacanta de Revelion 2016, cumparata pana acum din Romania, costa 25. 000 euro si presupune un circuit de doua saptamani in Argentina si Brazilia, cu zboruri la business class, de care se va bucura un cuplu de romani.

SeeNews: Dacia a devenit in premiera cea mai mare companie din Europa de Sud-Est

Automobile Dacia a devenit pentru prima oara cea mai mare companie din Europa de Sud-Est, cu venituri de 4,2 miliarde euro, devansand Petrom 4,1 miliarde euro), care era lider de sase ani, potrivit unui clasament al celor mai mari 100 de companii din regiune realizat de SeeNews din Bulgaria.

Falimentul RADET, cea mai buna solutie pentru reformarea incalzirii Capitalei

Intrarea RADET transportatorul si furnizorul de agent termic din Capitala) in faliment si crearea unui RADET 2 curatat de datorii este cea mai buna si rapida varianta pentru reformarea sistemului centralizat de incalzire din Capitala, in opinia lui Andrei Gerea, ministrul Energiei.

Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire

Anuntul NASA cu privire la descoperirea apei curgatoare de pe suprafata lui Marte a reaprins entuziasmul pentru elucidarea misterului care ne bantuie de atata vreme: exista viata pe Marte? Apa este esentiala pentru traiul pe Pamant, iar prin faptul ca apa curge pe Planeta Rosie intareste credintele conform carora ar exista viata si acolo. Acum, [] Viata pe Marte: descoperirea acesteia ar putea fi cea mai dificila misiune pentru omenire Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )