Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vocea Romaniei, difuzata mai devreme decat X Factor. Pro TV a inceput batalia pentru audienta

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, difuzata mai devreme decat X Factor. Pro TV a inceput batalia pentru audienta

Cu doar o saptamana inainte de debutul celui de-al patrulea sezon al show-ului Vocea Romaniei, Pro TV schimba ziua de difuzare. Astfel, prima editie a concursului nu va mai fi difuzata vineri, 19 septembrie, la concurenta direct cu prima editie a noului sezon X Factor Antena 1), ci marti, 16 septembrie, anunta postul. continuă pe Adevărul

Ce plan are Loredana cu alesii ei de la Vocea Romaniei

Loredana planuieste sa le acorde preferatilor ei de la Vocea Romaniei sanse reale de reusita in industria muzicii. In acest sens va deschide o scoala de muzica unde acestia vor fi antrenati si introdusi incet-incet in sistemul showbiz-ului.

Oana Tache, reporterul special al show-ului Vocea Romaniei

Oana Tache, fosta VJ-ita de la MTV, este noul V reporter al emisiunii Vocea Romaniei, misiunea acesteia fiind de a transmite informatii din camera concurentilor.

Putin a avut 35 de convorbiri telefonice cu Merkel, de la inceputul anului, de trei ori mai multe decat cu Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a avut 35 de discutii telefonice cu cancelarul german Angela Merkel de la inceputul anului. Numarul este de trei ori mai mare decat numarul conversatiilor telefonice cu liderul de.

Litoralul romanesc, mai scump decat cel spaniol?

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, condusa de Mohammad Murad, unul dintre cei mai importanti investitori de pe litoral.

STUDIU Litoralul romanesc a devenit in acest an mai scump decat cel spaniol si cel turcesc

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri, potrivit unui studiu al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), care analizeaza costurile cosurilor de vacanta din mai multe destinatii de vara.

Litoralul romanesc a devenit mai scump decat cel spaniol si cel turcesc

Litoralul romanesc a devenit in 2014 mai scump decat cel spaniol sau turcesc, dupa ce cu doi ani in urma era devansat doar de cel bulgaresc intr-un top al celor mai ieftine litoraluri, reiese dintr-un studiu al FPTR, care analizeaza costurile cosurilor.

O bistriteanca ii va darui un copil noului jurat de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila, cumintit de Iulia Mizgan

O tanara de 27 de ani ii va darui primul copil lui Tudor Chirila, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania. Se pare ca cei doi sunt impreuna inca din anul 2012, iar peste doua luni Iulia va naste primul copil al cuplului.

Fresh! Lori a.k.a Loredana Ciobotaru de la Vocea Romaniei revine cu un nou single Aprinde-ma! Vezi AICI cum suna!

Pe numele sau complet Loredana Ciobotaru, Lori este cunoscuta publicului din Romania gratie participarii sale la show-ul de talente Vocea.

Iarna a venit mai devreme. in orasul canadian Calgary a nins abundent

Chiar daca abia a inceput luna septembrie, in orasul canadian Calgary a venit deja iarna. Si nu oricum, ci sub forma unei furtuni cu viscol si ninsoare abundenta. Mai multi copaci au fost doborati, o.

State de la periferia zonei Euro au crestere economica mai rapida decat a motorului franco-german

Desi Germania, Franta si Italia nu au reusit sa inregistreze cresteri in al doilea trimestru, economiile de la periferia Zonei Euro cum ar fi Spania si Portugalia au inregistrat usoare reveniri economice, Spania avand o crestere de 0,6% de la trimestru la trimestru, respectiv cea mai rapida din ultimii cinci ani, arata o recenta analiza a PwC.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )