Libnet.ro
UNICEF

15:00

Vocea Romaniei, din nou audiente mai mari decat X Factor: Peste 2.700.000 de telespectatori au urmarit show-ul Pro TV in minutul de aur

B1 B1,
Vocea Romaniei, din nou audiente mai mari decat X Factor: Peste 2.700.000 de telespectatori au urmarit show-ul Pro TV in minutul de aur

Vocea Romaniei tine in continuare milioane de telespectatori in fata televizorului. De cealalta parte, emisiunea concurenta, X Factor, in ciuda investitiilor imense facute in vara, pierde teren. in minutul de. continuă pe B1

Vocea Romaniei si X Factor, din nou in ringul audientelor: show-ul de la Pro TV a invins emisiunea de pe Antena 1

Show-urile Vocea Romaniei, difuzat de Pro TV, si X Factor, de la Antena 1, au fost pentru a doua oara in lupta directa pentru locul fruntas in clasamentul audientelor, iar invingator a iesit, la fel ca saptamana trecuta, spectacolul vocilor de la Pro TV, care a fost urmarit, la nivel national, de peste doua milioane de telespectatori, dupa cum scrie Paginademedia. ro.

Concurenti surpriza la Vocea Romaniei

Concurenti surpriza vor urca pe scena Vocea Romaniei, in episodul trei, care va fi difuzat in aceasta seara, de la 20:30, pe Pro TV, la concurenta directa cu episodul doi al show-ului X Factor, de pe Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

Vocea Romaniei: reprezentanta Moldovei la Eurovision 2013 si o Marilyn Monroe care canta muzica populara

Episodul al treilea Vocea Romaniei a fost marcat de concurenti deloc lipsiti de experienta intr-ale muzicii: de la Aliona Munteanu, reprezentanta Moldovei la editia din 2013 a competitiei Eurovision, pana la fiul cunoscutului Mircea Rusu, autorul piesei Omu bun si pomu copt, si o Marilyn Monroe care este solista de muzica traditionala romaneasca.

Cortina cade peste scena de la Vocea Romaniei, in episodul trei

In cel de-al treilea episod Vocea Romaniei Tudor Chirila isi va dezvalui latura sensibila, fostul concurent Liviu Teodorescu va povesti cum i-a schimbat viata acest show, vor fi introduse noi reguli si vor urca pe scena concurenti-surpriza.

Cresc costurile cu salariatii, dar mai lent decat creste salariul mediu net. Cateva posibile explicatii

Inchipuiti-va doua firme: una in America si una la noi. In SUA, sa presupunem ca patronul are costuri lunare /angajat de 1000 de dolari, iar in Romania de numai 500 de dolari. Dar angajatul american produce 100 baloane, iar cel roman doar 40. In SUA, il costa 10 dolari balonul, pe cand in Romania 12,5 dolari. De ce ar veni in Romania, chiar daca avem costul cu forta de munca mai mic? Statistica a difuzat vineri datele cu privire la costul fortei de munca de la noi. Aflam astfel ca virgula) cheltuielile lunare ale angajatorilor cu salariatii de la noi au fost anul trecut in medie de 2813 lei/salariat, mai mare cu 5,2% fata de 2012. Cresterea costului cu forta de munca nu inseamna ca salariatii au fost mai bine platiti, costul cu forta de munca crescand mai repede decat cresterea salariului net mediu vezi mai jos graficul). Cresterea poate veni si din cresterea numarului de angajati care au urcat astfel volumul cheltuielilor angajatorului), fie din cresterea fiscalitatii, fie dintr-o combinatie a celor doua elemente. Dupa reducerea cu 5 pp a CAS, costul cu forta de munca va cunoaste o reducere in dinamica, dar acest lucru se va vedea doar in viitoarele statistici. Mai important decat costul lunar al angajatorului cu salariatii mi se pare costul lunar al fortei de munca pe unitatea de produs.

Fermierii careincaseaza subventii mai mari de 5.000 euro/an trebuie sa se inregistreze ca PFA

Fermierii care primesc subventii mai mari de 5. 000 de euro pe an si intra in verificarea de fermieri activi vor trebui sa se inregistreze cel putin ca persoana fizica autorizata PFA), incepand din anul 2015, a declarat George Turtoi, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR).

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane- studiu

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane, din momentul in care primii oameni moderni au plecat din Africa, acum 70. 000 de ani, potrivit unui studiu, iar acesta ar putea fi rezultatul unui numar mai mic de barbati care s-au imperecheat cu mai multe femei. Desi legile biologiei spun ca ADN-ul masculin si cel feminin contribuie in proportii relativ egale la aparitia urmatoarei generatii, aceste reguli nu spun nimic despre cati dintre reprezentantii fiecarui sex trebuie sa fie implicati in proces pentru perpetuarea sustinuta a speciei, relateaza Mediafax.

REVISTA PRESEI: Primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Se taie de la investitii. Din nou.

Adevarul arata ca investitiile au fost din nou sacrificate prin rectificarea bugetara. Capital avertizeaza asupra bombei cu ceas care sta sa explodeze: statul trebuie sa plateasca anual 3 miliarde de euro pentru pensii. Hotnews scrie ca primarii primesc peste 2 miliarde de lei dupa rectificarea bugetara. Ziarul Financiar prezinta adevaratul genocid economic din Romania. Ce au nevoie companiile si ce le ofera statul. Evenimentul Zilei spune ca Mugur Isarescu este premierul pentru situatii de urgenta. Wall-Street prezinta clasamentul vitezelor la internet in marile orase din Romania. Gandul prezinta factura lansarii candidaturii Elenei Udrea in mars prin Bucuresti. Ziare. com prezinta un interviu cu Klaus Iohannis, in care vorbeste despre despre cea mai mare putere a presedintelui, schimbarea Guvernului Ponta, justitie si gratieri. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca patronul Astrei nu se dezminte nici dupa egalul din Ghencea.

UniCredit: Sanctiunile au inceput sa creeze probleme mai mari Europei decat Rusiei

Sanctiunile impuse Rusiei de UE si Statele Unite au inceput sa creeze mai multe probleme Europei decat Rusiei, a spus CEO-ul grupului bancar UniCredit, Federico Ghizzoni, citat de Reuters.

Singura pe Drumul Matasii - XVII. Osh, Kirgizstan, cea mai veche asezare de pe Drumul Matasii. Cum ar putea ajunge Coranul mai important decat legile

Istoricii locali spun ca Osh este un oras mai vechi decat Roma, desi nu a ramas mai nimic din trecutul acestei asezari din Asia Centrala. Orasul are doar blocuri comuniste si cladiri din epoca sovietica. Tot timpul s-a construit pe deasupra imi explica Sydyk Smadyorov, seful catedrei de istorie de la Universitatea din Osh, a doua ca marime dupa cea din Bishkek, dar oriunde ai sapa aici in Osh ai putea gasi urme ale vechii asezari, asa cum s-a intamplat cand au facut fundatia noii televiziuni.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )