Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vocea Romaniei, episodul doi:de la Don Juan la rockerul rebel

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei, episodul doi:de la Don Juan la rockerul rebel

Episodul doi din Vocea Romaniei a scos din umbra un adevarat star rock, cu experinta de zece ani in industria muzicala, care a reusit sa intoarca patru scaune. Energia debordanta si starea de bine au fost coordonatele editiei de vineri seara, unde concurentii au fost atat de buni, incat s-a apasat pana si cu nasul pe butoane. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei, episodul doi:de la latino lover-ul perfect la rockerul nebun

Episodul doi din Vocea Romaniei a scos din umbra un adevarat star rock, cu experinta de zece ani in industria muzicala, care a reusit sa intoarca patru scaune. Energia debordanta si starea de bine au fost coordonatele editiei de vineri seara, unde concurentii au fost atat de buni, incat s-a apasat pana si cu nasul pe butoane.

Vocea Romaniei, episodul doi:lupta pentru cele mai bune voci continua in aceasta seara, la Pro TV

Vocea Romaniei continua in aceasta seara, de la ora 20. 30, la Pro TV, cu o revenire muzicala spectaculoasa. Deciziile neasteptate ale concurentilor, insotite de replicile taioase ale antrenorilor si reactiile zgomotoase ale publicului sunt doar cateva dintre coordantele episodului doi. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale serii.

Vocea Romaniei continua cu o noua revenire spectaculoasa in muzica

Vocea Romaniei continua cu o noua editie, astazi, 19 septembrie, de la ora 20. 30, la Pro TV. Dupa surpriza pe care cei patru antrenori au avut-o luni, cand vocea atat de cunoscuta s-a dovendt a fi a Anei Maria Georgescu, in aceasta seara, membrii juriului se vor lupta pentru un nou concurent cu experinta de zece ani in industria muzicala din Romania.

VIDEO Cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei

Marti s-a dat startul emisiunii Vocea Romaniei. Antrenorii au intrat in platou pentru prima data in noua formula - Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Intra in articol pentru a urmari cele mai interesante momente din prima editie a emisiunii Vocea Romaniei.

Ionut Bigea, fiul de preot care a cucerit juratii de la Vocea Romaniei: Fugeam din Seminar pentru lectiile de canto

Barladeanul Ionut Bigea 21 de ani), artistul care a facut senzatie in noul sezon Vocea Romaniei, a intrat in lumea show-lui trecand prin Liceul Teologic: Am fost la un pas de exmatriculare, fugeam din Seminar pentru lectii de canto.

Vocea Romaniei, un debut cu record de audienta: Pro TV, cifre de aproape trei ori mai mari decat Antena 1

Primul episod al noului sezon Vocea Romaniei a plasat postul Pro TV in varful audientelor, stabilind totodata un record: cea mai buna prima editie din istoria show-ului. Mai mult decat atat, cifrele inregistrate de postul din Pache Protopopescu au fost de aproape trei ori mai mari decat ale urmatorului clasat, Antena 1, care a difuzat comeptitia dedicata copiilor, Next Star.

Revenire spectaculoasa in muzica pe scena Vocea Romaniei. Cine este surpriza primei editii

Revenire spectaculoasa in muzica pe scena show-ului Vocea Romaniei de la Pro Tv. O revelatie a anului 2001 a decis sa incerce sa se relanseze in muzica, asa ca si-a luat inima-n dinti si s-a prezentat la preselectii.

Loredana Groza a stralucit intr-o creatie NISSA, la prima editie din noul sezon Vocea Romaniei (FOTO)

Noul sezon Vocea Romaniei a debutat marti seara cu aparitia memorabila a Loredanei Groza, intr-o tinuta fabuloasa, cu alura retro si detalii florale 3D. Rochia creata de brand-ul autohton NISSA a fost.

Vocea Romaniei revine in aceasta seara, la Pro TV. Show-ul e la concurenta cu Next Star, de la Antena 1

Noul sezon Vocea Romaniei va debuta in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si va fi la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV.

Vocea Romaniei a debutat, iar Tudor Chirila a frant inima unei fete de 16 ani

Noul sezon Vocea Romaniei a debutat in aceasta seara, de la 20:30, la Pro TV, si este la concurenta directa cu un alt show de talente muzicale, Next Star, de la Antena 1. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului de la Pro TV.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )