Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vodafone muta 2.300 de angajati intr-un nou sediu: O modalitate excelenta de a ne creste productivitatea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone muta 2.300 de angajati intr-un nou sediu: O modalitate excelenta de a ne creste productivitatea

Cele opt etaje ocupate in prezent de Vodafone Romania in cladirea Globalworth Tower, a lui Ioannis Papalecas, vis-a-vis de Promenada Mall, se evidentiaza prin cel putin) doi factori tehnologie digitala la maxim si izolare fonica. continuă pe Wall-Street Ro

Vodafone muta 2.300 de angajati. Cum arata noul sediu hi-tech

Cele opt etaje ocupate in prezent de Vodafone Romania in cladirea Globalworth Tower, a lui Ioannis Papalecas, vis-a-vis de Promenada Mall, se evidentiaza prin cel putin) doi factori tehnologie digitala la maxim si izolare fonica cat cuprinde.

Dedeman isi consolideaza prezenta in nord-vestul tarii, prin investitia de 11 milioane de euro intr-un nou magazin la Satu Mare

Retailerul de bricolaj Dedeman, detinut de fratii Adrian si Dragos Paval, a anuntat ca a investit 11 milioane de euro intr-un nou magazin, care va fi inaugurat la Satu Mare, in 29 iulie, ceea ce inseamna ca reteaua va cuprinde43 de magazine la nivel national.

Vintu, anchetat intr-un nou dosar in care ar aparea si numele lui Tariceanu si Olteanu. Se vehiculeaza o mita de un milion de euro (VIDEO)

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a fost adus joi la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar de cumparare de influenta, informeaza B1TV. El a fost adus cu o autospeciala de la Penitenciarul Rahova,.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )