Libnet.ro
UNICEF

15:45

Vodafone si Orange anunta un acord pentru partajarea infrastructurii de retea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vodafone si Orange anunta un acord pentru partajarea infrastructurii de retea

Vodafone Romania si Orange Romania anunta incheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii de retea. Acordul este in concordanta cu practicile uzuale ale industriei, atat in cadrul Uniunii Europene, cat si in afara acesteia, si reprezinta o. continuă pe Wall-Street Ro

Orange si Vodafone au incheiat un acord pentru partajarea infrastructurii de retea

Orange si Vodafone au anuntat miercuri incheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii de retea. Acordul este in concordanta cu practicile uzuale ale industriei, atat in cadrul Uniunii Europene, cat si in afara acesteia, si reprezinta o evolutie naturala a colaborarii anterioare dintre cei doi operatori pentru partajarea site-urilor. Atat Orange, cat si Vodafone, isi vor opera independent spectrul detinut si isi vor pastra controlul strategic asupra retelelor de comutatie, prin separarea completa a acestora, ceea ce va asigura diferentierea retelelor si independenta totala a operatorilor din punct de vedere competitiv si comercial.

Orange si Vodafone au incheiat un acord pentru partajarea infrastructurii de retea

Orange Romania si Vodafone Romania anunta incheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii de retea, se arata intr-un comunicat.

Vodafone si Orange au semnat un acord pentru partajarea infrastructurii retelei de comunicatii

Vodafone Romania a semnat un acord cu Orange Romania in vederea partajarii infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Vodafone si Orange au ajuns la un acord pentru impartirea infrastructurii de retea

Vodafone Romania si Orange Romania anunta incheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii de retea. Acordul este in concordanta cu practiciile uzuale ale industriei, atat in cadrul Uniunii Europene, cat si in afara acesteia, si reprezinta o evolutie naturala a colaborarii anterioare dintre cei doi operatori pentru partajarea site-urilor.

Tuca Zbarcea Asociatii, de partea Vodafone Romania in acordul cu Orange Romania pentru partajarea infrastructurii retelei de comunicatii

Bucuresti, 31 iulie 2013: Tuca Zbarcea Asociatii a asistat Vodafone Romania in incheierea unui acord cu Orange Romania vizand partajarea infrastructurii fizice de retea. O echipa de avocati a oferit servicii de asistenta juridica pentru definirea, structurarea si implementarea cadrului contractual necesar incheierii de catre Vodafone Romania a unui acord cu Orange Romania in vederea partajarii infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii. Proiectul a presupus o analiza extinsa a cadrului de reglementare in multiple arii de drept si definirea mecanismelor optime prin care sa se asigure implementarea cu succes a acordului intentionat de Vodafone Romania si Orange Romania. Problematica juridica a acoperit aspecte de drept comercial si societar, dreptul concurentei, comunicatii electronice, drept imobiliar si aspecte financiare.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )