Libnet.ro
UNICEF

20:00

VODAFONE ROMANIA: Venituri din servicii de peste 180 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VODAFONE ROMANIA: Venituri din servicii de peste 180 milioane de euro

Vodafone Romania avea, la finele anului trecut, 9,9 milioane de clienti, dintre care 9,2 milioane utilizatori ai serviciilor mobile, conform rezultatelor financiare pentru trimestrul incheiat la 31 decembrie 2018, raportate vineri de Vodafone Group Plc. continuă pe Ziarul Bursa

Veniturile din servicii ale Vodafone Romnia au scazut cu 0,5% pna la 719 milioane de euro anul trecut

Veniturile din servicii ale Vodafone Romania au scazut cu 0,8% pana la 180,2 milioane euro in ultimul trimestru al anului trecut, ca efect al scaderii tarifelor de interconectare de la la 0,96 eurocenti/minut, la 0,84 eurocenti/minut pentru apelurile de voce mobila, a anuntat al doilea mare operator local de comunicatii mobile. Datele grupului britanic arata ca anul trecut aceste venituri au fost de 719 milioane euro, in scadere cu 0,5% fata de 2017. Numarul de utilizatori a ramas constant la peste 9,9 milioane de utilizatori.

Oua contaminate cu Fipronil la o ferma avicola din Olt. Peste 285.000 de oua din acest lot au fost vndute n Bucuresti si n patru judete

Oua contaminate cu Fipronil - insecticid interzis in cazul animalelor destinate consumului uman - au fost descoperite la o ferma avicola din judetul Olt apartinand de societatea din Teleorman unde aceasta substanta a fost depistata in peste patru milioane de oua, la sfarsitul anului trecut. Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Olt anunta ca au fost puse sub sechestru peste 304. 000 de oua care urmeaza sa fie distruse, insa peste 285. 000 de bucati au fost vandute deja in Bucuresti si in patru judete.

Criza din Venezuela: Peste 350 de manifestanti au fost arestati saptamna aceasta

Peste 350 de persoane au fost arestate in Venezuela in aceasta saptamana in timpul manifestatiilor organizate impotriva regimului presedintelui Nicolas Maduro, a declarat vineri inalt Comisarul pentru Drepturile omului al ONU, Michelle Bachelet, relateaza AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )