Libnet.ro
UNICEF

09:17

Voi cu Voicu. Activitatile care sunt extrem de benefice pentru inima. Iata tot ce trebuie sa faci

Antena3 Antena3,
Voi cu Voicu. Activitatile care sunt extrem de benefice pentru inima. Iata tot ce trebuie sa faci

Inima buna se tine cu miscare. inotul, atletismul si ciclismul sunt foarte benefice pentru inima. Daca acestea sunt realizate constant, cu cat nivelul de dificultate creste, activitatea inimii devine mai. continuă pe Antena3

UPDATE Prima reactie a Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA: Sunt extrem de onorata / Nimeni nu a exercitat presiuni asupra mea pna acum, mi-e greu sa cred ca o va face

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA a declarat, joi, ca este extrem de onorata si emotionata ca a fost aleasa de ministrul Justitiei si spera ca si Sectia de Procurori sa aiba incredere in ea. Magistratul a mai spus ca in intreaga sa cariera de procuror nimeni nu a exercitat presiuni asupra ei si ii este greu sa creada ca o va face de acum incolo. intrebata daca stie ceva despre un dosar in care ar figura numele sau, Adina Florea a precizat ca nu i s-a adus la cunostinta asa ceva, dar nu exclude existenta unui dosar de urmarire penala in rem, desi nu poate spune la ce s-ar referi.

Prima reactie a Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA: Sunt extrem de onorata si emotionata. E prea devreme sa spun ce planuri am

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA a declarat, joi, pentru Mediafax, ca este extrem de onorata si emotionata ca a fost aleasa de ministrul Justitiei si spera ca si Sectia de Procurori sa aiba incredere in ea.

Schimbare RADICALA a varstei de PENSIONARE in Romania: Care sunt categoriile ce pot iesi acum mult mai REPEDE la PENSIE! Esti si TU pe lista?

In Monitorul Oficial a fost publicata legea ce prevede reducerea varstei de pensionare pentru anumite categorii de persoane care au lucrat in conditii speciale. Printre aceste categorii se numara: personalul.

Orban: Rectificarea bugetara a fost facuta ilegal si impotriva Constitutiei / Care sunt planurile PNL

Rectificarea bugetara a fost facuta impotriva Constitutiei si fara avizul obligatoriu al Consiliului Superior de Aparare a Tarii, acuza liderul PNL, Ludovic Orban. Este o rectificare care a fost.

Alerta meteo: TEMPERATURI fara precedent in Romania! Vremea se schimba BRUSC: Care sunt zonele afectate

Vremea va fi calda si deosebit de frumoasa vineri. Prognozaanunta temperaturi ridicate si nu sunt asteptateploi. Vineriunele averse slabe de ploaie isi vor face loc in cursul dupa-amiezii.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai intalnite ticuri verbale

Ana Iorga a vorbit la Pe cuvant despre cele mai intalnite ticuri verbale. Despre gen e vorba, un tic verbal care are un succes nebun, dar ar fi bine sa incercam sa-l eliminam din vocabularul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )