Libnet.ro
UNICEF

05:15

Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

România Liberă România Liberă,
Voiculescu contesta, din nou, condamnarea de 10 ani din dosarul ICA

Dan Voiculescu contesta din nou condamnarea primita in dosarul ICA. La Curtea de Apel Bucuresti a fost depusa o contestatie in anulare incercand sa scape de pedeapsa primita. Este vorba de 10 ani de inchisoare cu executare din dosarul ICA. continuă pe România Liberă

Rusia a redus din nou livrarile de gaze ca Romania: Gazprom a anuntat o scadere de 9,2%

Rusia a redus din nou, luni, livrarile de gaze pentru Romania, cu 9,2 procente, relateaza HotNews. Pentru luni, scaderea initiala anuntata de dispeceratul Gazprom din Sofia era de 10,6%, dar au revenit ulterior.

Fara oprire! Zac Efron iubeste din nou

A iesit din nou de pe piata, iar dragostea pare sa-l fi prins din nou in mreje pe Zac Efron. Despre starul din High School Musical se zvoneste ca iubeste iarasi, dupa ce a fost zarit sosind in.

Laureatul Nobelului pentru Economie in 2001: Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro

Recesiunea ar putea lovi din nou zona euro, avertizeaza laureatul premiului Nobel pentru Economie in 2001, Joseph Stiglitz. Acesta este ingrijorat si de situatia economiei americane. Economistul sustine ca nu.

SIE il contrazice pe Traian Basescu: HG 223/2013 nu avea nevoie de avizul CSAT si era necesara, dupa ce in ultimii 10 ani peste 70 de ofiteri operativi au fost deconspirati

Serviciul de Informatii Externe l-a contrazis marti pe Traian Basescu in ceea ce priveste hotararea de guvern 223/2013 privind lista de categorii de informatii secrete stat din domeniul de activitate al SIE, precizand ca actul normativ nu avea nevoie de avizul CSAT si era necesar, in conditiile in care in ultimii 10 ani peste 70 de ofiteri operativi au fost deconspirati.

Nervii bancherilor intinsi la maxim: ce se intampla daca o mare banca intra din nou in faliment?

Sefii trezoreriilor din mai multe banci britanice si americane au participat luni la un test in urma caruia va fi evaluata reactia acestora in cazul in care o banca multinationala ar intra in faliment, eveniment similar colapsului Lehman Brothers din.

VIDEO Regizoarea Yang Yonghi: De 10 ani nu mi-am mai vazut familia din Coreea de Nord. E dureros, e trist, dar nu pot sa ma supun unui regim atat de prostesc

Regizoarea filmului documentar Phenianul meu iubit, Yang Yonghi, a discutat in cadrul unui interviu acordat Hotnews. ro despre familia sa care este separata din cauza regimului comunist din Coreea de Nord, dar si despre situatia coreenilor din Japonia anilor '60-'70. Yang Yonghi: Fratii mei au emigrat in Coreea de Nord la inceputul anilor '70. Aveam sase ani cand am fost separata de fratii mei. De atunci am o trauma puternica din cauza faptului ca mi-am pierdut fratii, dar la fel, am o curiozitate legata de Coreea de Nord. Dar niciodata nu am considerat Coreea de Nord ca fiind tara natala. In nici un caz.

Elena Udrea la B1 Tv: Mesajul lui Traian Basescu este ca e o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta. / Daca intru in turul 2 sunt presedintele Romaniei si il schimb pe Victor Ponta din functia de premier

Candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni seara, la B1 Tv, ca Niciun candidat nu e ideal, nu e perfect. Insa presedintele Traian Basescu - n. red. ) are obligatia de a le spune romanilor cine este cel care va duce Romania pe drumul reformelor din ultimii 10 ani. Exista un electorat anti-Ponta care are de ales intre ceilalti candidati care se afla in competitie. Important este ca acest electorat sa nu fie pacalit. Oamenii acestia pot fi pacaliti sa mearga la domnul Iohannis. Cred ca mesajul presedintelui Traian Basescu este ca este o pacaleala sa creada cineva ca domnul Iohannis este anti-Ponta sau ca va incerca sa schimbe Romania in care s-a distrus in ultimii 2 ani cu Ponta premier.

VIDEO Adina Raducan, adolescenta care a uimit juriul X Factor, canta la 10 ani in duet cu Horia Brenciu

Buzoianca Adina Raducan a produs cel mai intens moment din gala cu numarul 4 a emisiunii de talente X Factor. Adolescenta de 15 ani a ridicat sala in picioare la auditii, cu interpretarea melodiei Somewhere over the rainbow, cantata de Judy Garland.

Voiculescu, scrisoare din inchisoare catre Basescu, Macovei si Udrea: Ati nenorocit Romania

Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de inchisoare, continua si dupa gratii sa-si atace oponentii politici. Fondatorul PC a postat, sambata, pe blogul personal, o scrisoare adresata presedintelui Traian Basescu, precum si prezidentiabilelor Monica Macovei si Elena Udrea.

Oana Sarbu, din nou liceana la Cronica Carcotasilor

Dupa 28 de ani, Oana Sarbu imbraca din nou sarafanul de eleva, la Cronica Carcotasilor, in continuarea seriei Liceeni, alaturi de Alex Bogdan, Orlando Ivan si Pustiu. Tot in editia de miercuri, Loredana vine in platoul emisiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )