Libnet.ro
UNICEF

17:30

Voinea: Cresterea accizei la carburanti, compensata de scaderea pretului international al titeiului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Voinea: Cresterea accizei la carburanti, compensata de scaderea pretului international al titeiului

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a declarat ca prognozele specialistilor arata ca pretul international al titeiului va continua sa scada. El a mai precizat ca, in consecinta, impactul eventual al cresterii accizei la carburanti va fi. continuă pe Wall-Street Ro

Voinea: Cresterea accizei la carburanti, compensata de scaderea pretului international al titeiului

Ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, a declarat, joi, ca prognozele specialistilor arata ca pretul international al titeiului va continua sa scada, astfel incat, sustine ministrul, impactul eventual al cresterii accizei la carburanti va fi compensat de aceast scadere, relateaza Mediafax. Liviu Voinea a arata ca aceasta scadere de pret se datoreaza detensionarii unor puncte de conflict politic si ca, potrivit prognozele specialistilor, trendul de scadere sa va mentine.

Basescu: Cresterea accizei la combustibil va manca tot ceea ce Guvernul spune ca da in plus

Cresterea accizei la combustibil va manca, prin inflatie si prin cresteri de preturi, tot ceea ce Guvernul spune ca da in plus, a afirmat presedintele Traian Basescu, la Radio Romania Actualitati. Nu am.

Basescu: Daca nu se renunta la cresterea accizei la combustibil, retrimit bugetul in Parlament

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustibil, propusa de Guvern.

Basescu: Cresterea accizei, bir toxic. Trimit bugetul inapoi!

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca majorarea accizei la combustibili reprezinta un bir inutil si toxic pus de Guvern pentru a satisface baronii locali, el aratand ca acesta este motivul pentru.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )