Libnet.ro
UNICEF

23:45

Voinea: Guvernul ia in calcul largirea bazei de impozitare si un nou mod de calcul pentru accize

Hotnews Hotnews,
 Voinea: Guvernul ia in calcul largirea bazei de impozitare si un nou mod de calcul pentru accize

Guvernul ia in calcul eliminarea exceptiilor de taxare a unor categorii de venituri, pentru a umple golul care exista in scenariul de baza pentru bugetul pe anul viitor intre venituri si cheltuieli, si o noua modalitate de calculare a accizelor, potrivit ministrului Bugetului, Liviu Voinea, citat de Mediafax. Scenariul de baza nu cuprinde in acest moment o crestere de taxe care afecteaza salariul de baza. Dar in scenariul de baza exista un gol intre venituri si cheltuieli care trebuie umplut. Trebuie luate masuri, dar preferam masuri de natura eliminarii exceptiilor care sunt in codul fiscal. Sunt multi care sunt exceptati, a declarat Voinea. continuă pe Hotnews

Liviu Voinea: Guvernul ia in calcul largirea bazei de impozitare si un nou mod de calcul pentru accize

Guvernul ia in calcul eliminarea exceptiilor de taxare a unor categorii de venituri, pentru a umple golul care exista in scenariul de baza pentru bugetul pe anul viitor intre venituri si cheltuieli, si o noua modalitate de calculare a accizelor, potrivit ministrului Bugetului, Liviu Voinea, citat de Mediafax. Scenariul de baza nu cuprinde in acest moment o crestere de taxe care afecteaza salariul de baza. Dar in scenariul de baza exista un gol intre venituri si cheltuieli care trebuie umplut. Trebuie luate masuri, dar preferam masuri de natura eliminarii exceptiilor care sunt in codul fiscal. Sunt multi care sunt exceptati, a declarat Voinea. UPDATE: Accizele ar putea fi calculate in functie de rata inflatiei si nu de cursul BCE - surse guvernamentale.

Sete de bani: Guvernul ia in calcul largirea bazei de impozitare

Guvernul ia in calcul eliminarea exceptiilor de taxare a unor categorii de venituri, pentru a umple golul care exista in scenariul de baza pentru bugetul pe anul viitor intre venituri si cheltuieli, si o noua modalitate de calculare a.

Voinea, ministrul Bugetului: Guvernul ia in calcul largirea bazei de impozitare si un nou mod de calcul pentru accize

Guvernul ia in calcul eliminarea exceptiilor de taxare a unor categorii de venituri, pentru a umple golul care exista in scenariul de baza pentru bugetul pe anul viitor intre venituri si cheltuieli, si o noua modalitate de calculare a accizelor, potrivit ministrului delegat pentru Buget, Liviu Voinea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )