Libnet.ro
UNICEF

22:45

Voinea, ministrul Bugetului: Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut mai aproape de 3%

Adevărul Adevărul,
Voinea, ministrul Bugetului: Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut mai aproape de 3%

Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut probabil mai aproape de 3%, peste estimarea Guvernului, ca urmare a recuperarii consumului in trimestrul al patrulea, a declarat ministerul Bugetului, Liviu Voinea. continuă pe Adevărul

Voinea: Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut mai aproape de 3%

Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut probabil mai aproape de 3%, peste estimarea Guvernului, ca urmare a recuperarii consumului in trimestrul al patrulea, a declarat ministerul Bugetului, Liviu Voinea. Dupa primele noua luni avem crestere de 2,7%, iar pentru sfarsitul anului va fi intre 2,5% si 3%. Daca am avut o recuperare a consumului, si avem motive sa credem ca am avut, mai ales in decembrie, atunci putem ajunge mai aproape de 3%, a declarat, marti, Voinea intr-un interviu acordat Bloomberg si citat de Mediafax, la o conferinta organizata de Euromoney la Viena.

Banca Mondiala: Cresterea economica a Romaniei va fi de 2,5% in acest an, similara cu cea din 2013

Banca Mondiala anticipeaza pentru acest an o crestere de 2,5% a economiei Romaniei, similara cu cea estimata pentru 2013, indicatorul urmand sa accelereze usor anul viitor, la 2,7,%, potrivit Prognozei Economice Globale a institutiei financiare internationale, anunta Mediafax. Banca Mondiala a imbunatatit astfel estimarile pentru 2013 si 2014 in cazul Romaniei fata de editia de anul trecut a raportului, dar a redus cresterea economica previzionata pentru anul viitor.

Banca Mondiala: Cresterea economica a Romaniei va fi de 2,5% in acest an

Banca Mondiala anticipeaza pentru acest an o crestere de 2,5% a economiei Romaniei, similara cu cea estimata pentru 2013, indicatorul urmand sa accelereze usor anul viitor, la 2,7%, potrivit Prognozei Economice Globale a institutiei financiare.

Cresterea economica a Germaniei a incetinit in 2013, fiind salvata de consum

Cresterea economica a Germaniei a incetinit din nou in 2013, cu cel mai slab avans din 2009, victima unui inceput dificil, in care doar consumul privat pare sa fi salvat cea mai mare economie europeana, scrie AFP.

Cresterea economica din primele noua luni din 2013 s-a mentinut la 2,7%

INS mentine estimarea privind cresterea Produsului Intern Brut PIB) in trimestrul al treilea al anului trecut cu 1,6% fata de precedentele trei luni si cu 4,1% comparativ cu iulie-septembrie 2012, astfel ca la noua luni avansul a fost de 2,7%,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )