Libnet.ro
UNICEF

01:05

Volksbank a angajat banca Rothschild pentru a vinde subsidiara din Romania. Rusii de la Sberbank nu au dorit-o

Adevărul Adevărul,
Volksbank a angajat banca Rothschild pentru a vinde subsidiara din Romania. Rusii de la Sberbank nu au dorit-o

Grupul austriac Volksbank a contractat banca Rothschild ca intermediar pentru vanzarea subsidiarei din Romania, au declarat surse apropiate situatiei pentru agentia Bloomberg, preluata de Die Welt. continuă pe Adevărul

Volksbank a angajat Rothschild pentru vanzarea subsidiarei din Romania.

Grupul Rothschild a fost angajat de grupul austriac Volksbank ca intermediar pentru vanzarea subsidiarei din Romania, au declarat surse apropiate situatiei pentru agentia Bloomberg, preluata de Die Welt, citata de Mediafax. Citeste si: Volksbank pierde irevocabil procesul privind comisioanele si e buna de plata Selectarea bancii Rothschild marcheaza demararea oficiala a procesului de vanzare a Volkswank Romania SA, au afirmat sursele citate. Banca austriaca trebuie sa vanda pana la sfarsitul .

Demersurile pentru condamnarea greilor din fotbal, pornite in istanta de Sebastian Bodu

Fostul presedinte al Fiscului din perioada 2005-2006, Sebastian Bodu, este cel care a pornit in instanta demersurile pentru condamnarea greilor din fotbal. Bodu spune ca a aflat despre nereguli din presa, ca a.

Demersurile pentru condamnarea greilor din fotbal, pornite in istanta de Sebastian Bodu (VIDEO)

Fostul presedinte al Fiscului din perioada 2005-2006, Sebastian Bodu, este cel care a pornit in instanta demersurile pentru condamnarea greilor din fotbal. Bodu spune ca a aflat despre nereguli din presa, ca a.

osterreichische Volksbanken vinde divizia din Romania

Grupul bancar austriac Oesterreichische Volksbanken AG oVAG) a demarat procesul de vanzare a diviziei din tara noastra si a angajat Rothschild Bank sa se ocupe de acest proces, transmit surse din presa.

DECIZIE DE ULTIMA ORA a administratiei de la Kiev: A fost lansata procedura pentru dizolvarea Parlamentului din Crimeea

Administratia interimara de la Kiev a lansat procedura pentru dizolvarea Parlamentului regional din Crimeea, care a cerut joi anexarea regiunii la Rusia. Parlamentul central va initia dizolvarea Parlamentului.

Kievul lanseaza procedura pentru dizolvarea Parlamentului din Crimeea.

Administratia interimara de la Kiev a lansat procedura pentru dizolvarea Parlamentului regional din Crimeea, care a cerut joi anexarea regiunii la Rusia, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Parlamentul Crimeei a votat iesirea din Ucraina si alipirea la Rusia. Premierul Ucrainei, Arseni Iateniuk: Hotararea Parlamentului de la Simferopol, ilegala.

O asociatie condusa de Ioan Niculae da vina pe cresterea preturilor la gaze pentru reducerea capacitatilor din industrie

Consiliul Investitorilor Romani CIR), organ de reprezentare al Asociatiei Forumul Investitorilor Autohtoni FIA), o asociatie condusa de omul de afaceri Ioan Niculae Interagro), atrage atentia autoritatilor, in mod vehement, ca liberalizarea rapida a pretului la gazele naturale va avea un impact negativ asupra economiei romanesti. Potrivit unui comunicat al Consiliului, din cauza liberalizarii, s-au redus capacitati din industrie si au fost trimisi angajati in somaj tehnic pe perioade indelungate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )