Libnet.ro
UNICEF

00:07

Volkswagen a aprobat mai multe proiecte in alianta cu Ford

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen a aprobat mai multe proiecte in alianta cu Ford

Consiliul de supraveghere al companiei Volkswagen a aprobat ieri mai multe proiecte intr-o alianta de miliarde de dolari cu Ford, care fusese anuntata in iulie 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Faptele de vitejie ale unui sofer al DGASPC Neamt, care a condus beat crita. Urmarit de politie, a lovit mai multe masini

Un sofer de 53 de ani a fost retinut pentru o perioada de 24 de ore, dupa ce s-a urcat la volanul masinii personale aproape in coma alcoolica si a spulberat mai multe masini in timp ce fugea de Politie. Individul a beneficiat de clementa, fiind plasat sub control judiciar.

Mai multe localitati din judetul Alba, lovite de grindina: Daca vede Teodosie, repetam Craciunul!

Fenomenul de grindina a aparut, marti, in mai multe localitati din judetul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevarate covoare de grindina asternute pe strazi, din cauza carora soferii au fost nevoiti sa traga pe dreapta.

Coronavirus in mai multe fabrici de mancare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

In mai multe fabrici care produc alimente s-au inregistrat cazuri de coronavirus. Sunt anchete epidemiologice de amploare la cea mai mare firma de panificatie din judetul Harghita si la o fabrica de inghetata din Alba, acolo unde 47 de angajati au fost loviti de COVID-19.

Coronataxa, bacsisul cerut batranilor pentru sustinerea tinerilor, in restaurante, frizerii si la stomatolog, in mai multe state europene

In tot mai multe state europene a aparut o noua taxa, perceputa deocamdata de patronii de restaurante, frizerii si coaforuri sau in cabinetele stomatologice, existand insa si propuneri de taxare a pensiilor batranilor pentru sustinerea tinerilor.

Buzau: Tot mai multe cadre medicale, infectate cu COVID 19. Se inchide singura Sectie de Interne

Spitalul Judetean din municipiul Buzau ramane cel mai mare focar de coronavirus al judetului.

Ancheta la Focsani. Mai multe femei care provin din Sri Lanka au reclamat ca au fost violate

Trei femei de nationalitate srilankeza, care locuiau intr-un complex modular de pe raza comunei Garoafa, din judetul Focsani, au reclamat, marti, ca au fost violate de mai multi conationali, a informat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )