Libnet.ro
UNICEF

10:30

Volkswagen intra pe pierdere pentru prima oara dupa 15 ani

Online Sport Online Sport,
Volkswagen intra pe pierdere pentru prima oara dupa 15 ani

Grupul Volkswagen a raportat pierderi pentru prima oara dupa 15 ani. continuă pe Online Sport

Alegerile primare la republicani: Ben Carson trece pentru prima oara in fata lui Donald Trump la nivel national

Candidatul republican la prezidentialele americane Ben Carson a trecut pentru prima oara in fata miliardarului Donald Trump la scara nationala, intr-un sondaj privind intentiile de vot ale republicanilor publicat marti si citat de AFP.

SUA: Donald Trump, depasit pentru prima oara de Ben Carson in sondajele pentru nominalizarea Republicanilor la presedintia SUA

Miliardarul Donald Trump, pana de curand vedeta alegerilor primare ale Partidului Republican pentru presedintia SUA, a fost depasit pentru prima data in mai multe luni in sondajele de opinie de neurochirurgul Ben Carson.

Se mareste Backstreet Boys! Nick Carter va deveni tatic pentru prima data

Vis implinit pentru Nick Carter. Solistul trupei Backstreet Boys va deveni tatic pentru prima data.

Volkswagen anunta primele pierderi trimestriale din ultimii 15 ani

ACTUALIZARE 15:45 and Seful Volkswagen: Ne vom concentra mai mult pe imbunatatirea profitabilitatii decat pe cresterea numarului de vehicule vandute Grupul Volkswagen se va concentra mai mult pe imbunatatirea profitabilitatii decat pe cresterea numarului de vehicule vandute, a afirmat, miercuri, directorul general al VW, Matthias Mueller, dupa anuntarea primelor pierderi trimestriale din ultimii 15 ani, transmite Reuters.

Volkswagen anunta primele pierderi trimestriale din ultimii 15 ani

Grupul auto german Volkswagen a anuntat miercuri ca scandalul motoarelor trucate i-a provocat pierderi operationale de 3,48 miliarde de euro in trimestrul al treilea, acestea fiind primele pierderi trimestriale inregistrate de cel mai mare constructor auto european in ultimii 15 ani, informeaza Reuters.

Vezi toate trailerele pentru viitoarele jocuri de PlayStation 4

Sony se pregateste pentru o serie de lansari importante pentru PlayStation 4 in urmatoarea perioada, iar acestea sunt toate trailerele. Pentru prima oara in istoria companiei, cei de la Sony sunt prezenti saptamana aceasta la Paris Game Week 2015, conferinta anuala de gaming desfasurata anual in Franta. Pentru ca nu puteau veni fara cateva noutati, [] Vezi toate trailerele pentru viitoarele jocuri de PlayStation 4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alegeri prezidentiale in Argentina. Pentru prima oara in istoria tarii, va avea loc un al doilea tur de scrutin

Un al doilea tur de scrutin va avea loc in Argentina, o premiera in istoria tarii, pentru a-i departaja pe Daniel Scioli, candidatul de centru-stanga sustinut de presedinta in exercitiu Cristina Kirchner, si primarul conservator din Buenos Aires Mauricio Macri, informeaza AFP.

Nepalul are pentru prima data o femeie presedinte

Parlamentul de la Katmandu a ales-o pe Bidhya Devi Bhandari drept presedinte al Nepalului. Astfel, ea a devenit prima femeie care detine functia suprema in statul asiatic .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )