Libnet.ro
UNICEF

13:30

Volkswagen rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor

Antena3 Antena3,
Volkswagen rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul. continuă pe Antena3

Scandalul Volkswagen: grupul german va rechema pentru reechipare un numar de 11 milioane de vehicule echipate cu softul care trisa in ptivinta emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul director general al grupului german, Matthias Mueller, transmite Bloomberg.

Scandalul Volkswagen: Elvetia a interzis vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul emisiilor poluate

Elvetia a decis sa interzica vanzarea modelelor diesel implicate in scandalul Volkswagen, al emisiilor poluante, iar masura afecteaza si alte marci ale grupului printre care Seat si Skoda. Decizia se refera la .

Volkswagen recheama 11 MIL. vehicule, in scandalul emisiilor

Volkswagen va rechema pana la 11 milioane de vehicule diesel implicate in scandalul emisiilor, pentru a se asigura ca motoarele acestora respecta standardele referitoare la nivelul noxelor, a declarat marti noul director general al grupului german,.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )