Libnet.ro
UNICEF

14:15

Volkswagen reduce productia la fabrica din Rusia cu 30.000 de masini

B1 B1,
Volkswagen reduce productia la fabrica din Rusia cu 30.000 de masini

Volkswagen intentioneza sa reduca productia de masini la fabrica sa din Kaluga, in vestul Rusiei, la 120. 000 de unitati in acest an, de la 150. 000 de unitati programate initial, potrivit revistei germane. continuă pe B1

Volkswagen reduce cu 30.000 masini productia la fabrica din Rusia

Producatorul auto german Volkswagen VW) intentioneaza, in acest an, sa reduca productia de masini la fabrica sa din Kaluga vestul Rusiei) de la 150. 000 automobile programate initial) la 120. 000, informeaza portalul Automobilwoche. de, mentionand ca masura vine pe fondul deprecierii rublei si a scaderii salariului real din Rusia.

Volkswagen REDUCE productia de masini la o fabrica din Rusia

Volkswagen intentioneza sa reduca productia de masini la fabrica sa din Kaluga, in vestul Rusiei, la 120. 000 de unitati in acest an, de la 150. 000 de unitati programate initial, potrivit revistei germane.

Doi barbati din Rusia au furat o vaca pe care au bagat-o pe bancheta din spate a unei masini (VIDEO)

Doi barbati din Rusia au furat o vaca chiar din mijlocul strazii, acesta fiind unul dintre cele mai stranii furturi. Potrivit unei inregistrari care a devenit virala, barbatii ademeensc o vaca pe care apoi o.

Protest antipoluare: Soprana Diana Pap, nud si cu o masca de gaze pe fata, langa o fabrica din Timisoara

Soprana din Timisoara Diana Pap a protestat nud, purtand pe fata o masca de gaze, iar intr-o mana tinand un trandafir, in fata fabricii de anvelope Continental, considerata de timisoreni o sursa de poluare.

Subiectele zilei: Curtea Constitutionala a ignorat avertismentele SRI. Romania, teren liber pentru terorism; Uniunea Europeana doreste boicotarea Campionatului Mondial de fotbal din Rusia si excluderea echipelor din Champions League; Incognito. Am cumpar

Aroganta lui Tinu, securistul Hertei Muller: Sunteti amatori! Vreau sa vad inchizitia secolului XXI in Romania. Radu Tinu, fostul adjunct al Securitatii Timis in perioada 1985-1990, a criticat la scena deschisa. Macovei: Tariceanu m-a dat afara din Guvern cand am refuzat sa semnez acte ilegale. Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei a dezvaluit ca in perioada in care facea parte din Guvernul.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )