Libnet.ro
UNICEF

14:00

Volodimir Groisman este optimist, dupa Brexit: Ucraina va fi in UE in zece ani

Adevărul Adevărul,
Volodimir Groisman este optimist, dupa Brexit: Ucraina va fi in UE in zece ani

Premierul ucrainean proocidental Volodimir Groisman s-a declarat convins, vineri, intr-un interviu pentru mai multe ziare germane, ca tara sa va fi in Uniunea Europeana in zece ani, in contextul in care procesul extinderii pare ca va fi oprit de Brexit, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Consiliu European crucial dupa Brexit. Ce vor decide liderii UE si cat poate trage de timp Marea Britanie

Sefii de stat si de guvern din UE se vor reuni astazi in prima sedinta a Consiliului European, precedat de un summit al liderilor Partidului Popular European, dupa ce britanicii votat, vineri, iesirea din Uniune. Seara va avea loc o cina de lucru la care va participa si premierul britanic, David Cameron, urmand ca miercuri dimineata liderii europeni sa se reuneasca din nou, de aceasta data fara Cameron, pentru stabili pasii de urmat dupa Brexit. Marea intrebare la Bruxelles este daca Marea Britanie va activa repede articolul 50 din Tratatul Uniunii sau va cauta sa traga cat mai mult de timp chiar daca premierul Cameron a dat ca orizont de timp cel tarziu luna septembrie pentru declansarea negocierilor de iesire din UE.

Jens Stoltenberg: Cooperarea dintre NATO si UE este mai importanta dupa Brexit

Secretarul de stat al SUA, John Kerry si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, au oferit declaratii cu zece zile inaintea summit-ului NATO de la Varsovia, pe fondul referendumului care a decis iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, conform State. gov.

Tensiune maxima la Londra dupa Brexit! Podul de langa Parlamentul britanic, blocat dupa o alerta cu bomba (FOTO)

O masina abandonata a creat panica in randul lodonezilor. Mai exact, este vorba despre o potentiala alerta cu bomba, dupa ce o masina suspecta a fost abandonata pe Podul Westminster, din.

Klaus Iohannis a declinat invitatia la summitul popularilor europeni pe tema viitorului UE dupa Brexit: Romania, singura tara din PPE care nu are reprezentant

Presedintele Klaus Iohannis nu participa la summitul PPE care preceda sedinta consiliului European, absenta inexplicabila in conditiile in care tema discutiei este viitorul UE dupa.

Ce se intampla cu aurul romanesc depozitat la Londra, dupa BREXIT

60% din rezerva de aur a Romaniei este depozitata la Londra, de mai bine de 15 ani. Oficialii BNR spun ca rezultatul referendumului, in urma caruia Marea Britanie a decis sa iasa din Uniunea Europeana,.

Consiliul European, la prima reuniune dupa Brexit

La Bruxelles au inceput, ieri, lucrarile primului Consiliu European dupa ce Marea Britanie a decis saptamana trecuta, prin referendum, sa paraseasca Uniunea Europeana Brexit). Liderii europeni au luat in discutie consecintele votului in favoarea Brexit, iar reuniunea va continua astazi.

Dupa Brexit, UE trebuie sa decida pentru mai multa sau mai putina integrare

Odata cu referendumul la care britanicii au ales sa paraseasca UE, problema fundamentala a comunitatii este sa decida in ce directie doreste sa se indrepte, a subliniat astazi la Bruxelles, in timpul unei intalniri cu un grup de ziaristi, europarlamentarul roman Siegfried Muresan, membru in grupul Partidului Popular European PPE), potrivit unor surse din presa.

Autoritatile britanice sunt ingrijorate. Romanii sunt agresati in Marea Britanie, dupa Brexit

Autoritatile britanice sunt ingrijorate de intensificarea atacurilor rasiste contra imigrantilor, dupa referendumul privind Brexit. Potrivit estimarilor, dupa votul de vineri, numarul unor astfel de.

Dupa Brexit, furtuna politica. Boris Johnson, tradat de un aliat vechi; Rupert Murdoch, acuzat de implicare in jocurile conservatorilor

Scena politica din Marea Britanie a fost zguduita de votul in favoarea iesirii din Uniunea Europeana dat de cetateni pe 23 iunie. Joi, evenimentele s-au succedat rapid in cadrul Partidului Conservator, care are misiunea ingrata de a desemna un nou prim-ministru. Liderul campaniei pro-Brexit si marele favorit Boris Johnson a iesit din cursa, iar presa britanica relateaza ca la baza deciziei ar sta o tradare al unui aliat de lunga durata.

Analiza. AURUL si argintul - singurii beneficiari dupa BREXIT

Aurul si argintul sunt cei doi castigatori din urma votului pro-Brexit de joia trecuta, potrivit analizei saptamanale Saxo Bank.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )