Libnet.ro
UNICEF

12:30

Voluntarii care lupta impotriva epidemiei de Ebola au primit titlul Omul anului 2014, acordat de revista Time

Antena3 Antena3,
Voluntarii care lupta impotriva epidemiei de Ebola au primit titlul Omul anului 2014, acordat de revista Time

Voluntarii care au luptat impotriva raspandirii epidemiei de Ebola in Africa de Vest au primit titlul de Omul anului 2014, acordat de revista Time. Printre cei nominalizati anul acesta au mai fost presedintele. continuă pe Antena3

Medicii care lupta impotriva Ebola, desemnati personalitatea anului 2014 de revista americana Time

Medicii, infirmierele, impreuna cu celelalte persoane care lupta impotriva epidemiei de Ebola in Africa de Vest au fost desemnate personalitate a anului 2014 de revista americana Time, informeaza AFP.

Medicii si voluntarii care lupta impotriva Ebola, desemnati Personalitatea anului de catre revista Time

Celebra publicatie americana Time i-a desemnat pe medicii si voluntarii care lupta impotriva maladiei Ebola drept Personalitatea Anului 2014. Revista de peste Ocean premiaza in fiecare an o persoana sau un grup de oameni care si-au adus o contributie importanta asupra umanitatii.

Coalitia internationala trimite 1.500 de militari in Irak pentru a lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Coalitia internationala coordonata de Statele Unite pentru a lupta impotriva gruparii teroriste Stat Islamic va trimite 1. 500 de militari in Irak, anunta un general american. Trupele vor fi trimise in.

Terorismul constituie o amenintare reala. Guvernul canadian lupta impotriva flagelului terorist

Guvernul canadian si-a reafirmat duminica hotararea de a lupta impotriva flagelului terorist in Irak. Anuntul a venit la cateva ore dupa ce un islamist canadian a facut apel la comiterea unor atacuri izolate.

Luptatorii impotriva Ebola, desemnati personalitatea anului 2014 de revista TIME

Medicii, infirmierele si celelalte persoane care lupta impotriva epidemiei de Ebola in Africa de Vest au fost desemnati personalitatea anului 2014 de catre revista americana Time, relateaza AFP. Revista i-a desemnat pe combatantii Ebola in ansamblu, mentionand in mod special fortele speciale ale Organizatiei Medecins sans Frontieres MSF), lucratorii umanitari din cadrul asociatiei de caritate crestine Samaritan's Purse si multi altii din lume care au luptat alaturi de medici si infirmiere locale, ambulantieri si servicii funerare. Citeste in intregime pe MedLive. ro.

Revista Time a ales personalitatea anului 2014

Medicii, infirmierele si celelalte persoane care lupta impotriva epidemiei de Ebola in Africa de Vest au fost desemnati personalitatea anului 2014 de catre revista americana Time, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )