Libnet.ro
UNICEF

05:00

Volvo are un pilot automat care sa fie un sofer mai bun in locul tau

Adevărul Adevărul,
Volvo are un pilot automat care sa fie un sofer mai bun in locul tau

Masinile autonome inca nu circula in voie pe sosele, dar nu va mai trece multa vreme pana atunci. Volvo deja experimenteaza cu un pilot automat. continuă pe Adevărul

Pilotul Automat de la Volvo este prietenul pe care vrei sa-l iei la drum cu tine

O flota de 100 de masini autonome de la Volvo va ajunge pe strazile Suediei in 2017, iar acum, compania ne ofera un preview la modul in care va functiona interfata Sensus. Programul suedezilor de la Volvo pentru masinile autonome este destul de impresionant. Chiar daca nu se vor conduce singure 100% din timp, atunci [] Pilotul Automat de la Volvo este prietenul pe care vrei sa-l iei la drum cu tine Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viata se traieste pe zile. Ca sa fie maine, mai intai este ACUM

In Februarie 2013 traversam un moment de cadere in gol. O cadere libera, fara puncte de sprijin. Pentru ca uneori viata are un farmec aparte si zice ea asa, ca e misto sa te lase brusc ca la nastere. Si ma izolasem complet, pentru ca evident nu stiam ce ma lovise si mai mult, incercam sa inteleg ce se intamplase, unde am gresit si cine sunt eu de fapt, ca mi se cam dusese la vale jumatate din viata la o medie de 70 de ani, sa zicem. Combinatia iarna plus depresie plus autobiciuire neuronala pana la epuizare cu intrebarea de ce?, a fost cea care m-a facut sa stau efectiv o zi intreaga cu ochii pe geam, sa vad cum trece o data ziua aia, pe care o detestam. ca venise iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )