Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban,a declarat, astazi, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament. UDMR e membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, relateaza News. ro.

Ludovic Orban: Vom ataca la CCR legile justitiei, daca trec de Parlament

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a declarat, duminica, jurnalistilor ca liberalii vor ataca la Curtea Constitutionala CCR) legile justitiei, daca vor trece de Parlament si a sustinut ca UDMR, care este membru PPE, are obligatia de a vota impotriva propunerilor PSD, potrivit News. ro.

Procuror DIICOT, despre efectele modificarii legilor Justitiei: Daca un cetatean se masturbeaza in fata fetitei tale, nu va mai putea fi arestat

Procurorul DIICOT Antonia Diaconu a postat pe contul de Facebook un text in care exemplifica ce efecte devastatoare aduc modificarile operate la legile Justitiei.

Traian Berbeceanu despre un amendament la Legile Justitiei: Dam drumul talharilor pentru a putea sa nenoroceasca si pe altii?

Politistul Traian Berbeceanu a criticat amendamentul depus la Legile Justitiei, prin care sunt limitate mijloacele de proba. Fostul sef al BCCO Alba a oferit un exemplu de luat in seama, in sustinerea sa.

Comisia speciala pentru legile Justitiei - astazi, in sedinta

Comisia parlamentara speciala pentru legile Justitiei se va reuni astazi, in sedinta, desi saptamana trecuta membrii acesteia au votat ca in perioada doliului national sa se suspende lucrarile.

Legile Justitiei. Care sunt hibele, ce urmeaza in Parlament si ce poate face Klaus Iohannis

Saptamana viitoare, cele trei legi ale Justitiei vor fi adoptate si de Senat, in calitate de Camera decizionala, apoi se deschid doua variante: ori Opozitia le contesta la CCR, ori ajung pe masa presedintelui Iohannis pentru promulgare. Adevarul va prezinta principalele puncte sensibile din cele trei legi.

Anchetele grele care ar fi fost compromise de modificarile dorite de parlamentari la legile justitiei

Incendiul de la Colectiv, crima de la metrou si atentatul din Vitan nu ar fi putut fi rezolvate daca in Codurile Penale ar fi fost incluse modificarile pe care parlamentarii vor sa le aduca legilor justitiei.

Graba la Senat pe legile justitiei: Amendamentele se depun in weekend

Biroul Permanent al Senatului a aprobat, joi, o procedura de urgenta accelerata pentru dezbaterea legilor Justitiei in forul decizional: parlamentarii vor avea termen de depunere a eventualelor amendamente pana luni dimineata la ora 9:00 la legea.

Protestul de duminica, inspirat de discursul Regelui Mihai. Luni se da votul final pe Legile Justitiei

Duminica este organizat un nou protest la adresa PSD care lucreaza la modificarea Legilor Justitiei. Demonstratia este cu atat mai importanta cu cat luni, 18 decembrie, este votul final in Senat pe pachetul de legi.

UPDATE Protestatar: Politicienii ne aratau degetul din masinile lor Q7. Luni se da votul final pe Legile Justitiei

Duminica, romanii s-au adunat intr-un nou protest la adresa PSD care lucreaza la modificarea Legilor Justitiei. Demonstratia este cu atat mai importanta cu cat luni, 18 decembrie, este votul final in Senat pe pachetul de legi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )