Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vor face puscarie unii dintre cei implicati in actuala administratie PSD a Capitalei? Raspunsul lui Nicusor Dan (VIDEO)

B1 B1,
Vor face puscarie unii dintre cei implicati in actuala administratie PSD a Capitalei? Raspunsul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat pentru B1 TV ca, dupa ce isi va incepe mandatul de Primar General, va scoate la lumina afacerile de coruptie ale actualei administratii PSD - Firea, dar si marile dosare de. continuă pe B1

Cand si in ce mod se va termina pandemia. Unii dintre cei mai buni experti explica

Dupa atat timp, cum ar arata un eventual sfarsit al pandemiei? Pentru Statele Unite, expertii de top formuleaza scenarii pentru un astfel de eveniment fericit. Cat de probabil este sa se.

Vesti proaste pentru angajatii de la Dinamo. Anuntul radical al conducerii: ce le vor face

Dinamo a trecut in era spaniola, iar fanii sunt multumiti de modul in care au decurs lucrurile pentru echipa favorita. De la venirea lui Cosmin Contra, formatia din Stefan cel Mare a fost foarte activa pe piata transferurilor. Si a inceput sa obtina si rezultate. A venit prima victorie in acest sezon, scor 3-1, pe .

Orban: imi pare rau ca unii dintre liderii USR-PLUS, si inainte si in campania aceasta, au tratat PNL ca pe un adversar. increderea se castiga greu si se pierde usor

Ludovic Orban a precizat ca ii pare rau ca unii lideri ai USR-PLUS au tratat PNL ca un adversar in aceasta campanie electorala si a adaugat ca increderea se castiga greu si se pierde usor. El a mai spus ca liberalii au deja un program de guvernare pe care PNL a inceput sa il puna in practica, iar obiectivul este de a castiga alegerile parlamentare din 6 decembrie si de a forma o majoritate dupa acel scrutin.

ORBAN: imi pare rau ca unii dintre liderii USR-PLUS si inainte si in campania aceasta au tratat PNL ca pe un adversar

Ludovic Orban a precizat ca ii pare rau ca unii lideri ai USR-PLUS au tratat PNL ca un adversar in aceasta campanie electorala si a adaugat ca increderea se castiga greu si se pierde usor. El a mai spus ca liberalii au deja un program de guvernare pe care PNL a inceput sa il puna in practica, iar obiectivul este de a castiga alegerile parlamentare din 6 decembrie si de a forma o majoritate dupa acel scrutin, conform news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )