Libnet.ro
UNICEF

07:00

Vor mai exista noi masuri de relaxare din 1 iulie? Orban: Evolutia din ultimele zece zile ne face sa fim foarte precauti. in foarte multe locuri nu sunt respectate regulile

Hotnews Hotnews,
 Vor mai exista noi masuri de relaxare din 1 iulie? Orban: Evolutia din ultimele zece zile ne face sa fim foarte precauti. in foarte multe locuri nu sunt respectate regulile

Evolutia cazurilor de coronavirus din ultimele zece zile impune precautie in ceea ce priveste masurile ulterioare de relaxare, iar miercuri vor fi convocati ministrii si institutiile cu atributii de control pentru o analiza a planului de masuri, astfel incat sa se asigure respectarea regulilor, a declarat luni premierul Ludovic Orban. El a fost intrebat despre urmatoarea etapa de ridicare a unor restrictii, care era planificata din 1 iulie. continuă pe Hotnews

DOCUMENT. Masuri noi, anuntate de autoritati. Ce activitati vor fi totusi permise de la 1 iulie

In sedinta de astazi a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), condusa de premierul Ludovic Orban, au fost anuntate noi masuri de prevenire si control a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2, ce vor intra in vigoare de la 1 iulie, vizand organizarea competitiilor sportive si a altor tipuri de activitati. De asemenea, CNSU a luat decizia de a mentine lista statelor aflate in zona verde, pentru care nu mai exista obligatia izolarii la domiciliu pentru cetatenii care vin in Romania din respectivele tari.

Producatorii serialului The Simpsons nu vor mai distribui actori albi pentru vocile personajelor de culoare

Producatorii serialului american animat The Simpsons au anuntat ca nu vor mai distribui actori albi pentru a da voce personajelor de culoare, relateaza BBC, citat de news. ro.

Criza economica actuala este mai grava decat Marele Crah din 1929

Criza economica actuala este mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu,conform.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

Coronavirus China: Noi masuri de carantina in jurul Beijingului, 400.000 de persoane afectate

In jur de 400. 000 de persoane au fost plasate in carantina in unele zone din jurul Beijingului dupa ce autoritatile au decis reintroducerea restrictiilor ca urmare a aparitiei mai multor cazuri in apropierea capitalei chineze, relateaza BBC.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )