Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vorbeste lumea incepe 2021 cu surprize: Adela Popescu, insarcinata?

ADPM ADPM,
Vorbeste lumea incepe 2021 cu surprize: Adela Popescu, insarcinata?

Emisiunea Vorbeste Lumea vine cu surprize la inceput de 2021. Unele mai putin placute, cum ar fi faptul ca Gabriel Coveseanu a fost testat pozitiv cu COVID-19 si se afla in izolare. Dar si unele extrem de placute. Adela Popescu ar putea anunta la finalul acestei saptamani ca este din nou insarcinata. continuă pe ADPM

Adela Popescu e din nou insarcinata?! Detaliul observat de cei mai atenti fani

Se crede ca Adela Popescu ar fi din nou insarcinata dupa ce fanii ei atenti au observat un detaliu important la vedeta. Soacra Adelei Popescu a facut anuntul cel mare. Sa vina barza cu multa dragoste Adela Popescu e din nou insarcinata?! Un detaliu important le-a dat fanilor ei de gandit. Adela Popescu si Radu Valcan .

Ce s-a intamplat azi la Vorbeste Lumea de la Pro TV. Toti telespectatorii au ramas uimiti

Emisiunea Vorbeste lumea de la PRO TV s-a desfasurat astazi doar cu o jumatate, Adela Popescu. Partenerul ei de platou, Gabriel Coveseanu, se afla acasa, in izolare. Prezentatorul TV a facut declaratii despre starea sa de sanatate. Vorbeste lumea, fara Cove. Declaratiile vedetei PRO TV Realizatorul TV Gabriel Coveseanu, sau Cove, asa cum este cunoscut .

Cove are COVID-19. Ce se intampla cu emisiunea Vorbeste Lumea?

Cove a anuntat ieri, in direct la Vorbeste Lumea, faptul ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Iata ce se intampla in urmatoarea perioada cu emisiunea pe care o prezinta alaturi de Adela Popescu la Pro TV.

Horoscop zilnic luni, 4 ianuarie 2021. Surprize in bani pentru acesti nativi ai zodiacului. Cine incepe saptamana in cel mai vesel mod

Prima zi de luni din ianuarie 2021 aduce o serie de surprize pentru nativii Leu, iar Balantele si Capricornii se vor bucura de o momentul perfect pentru a putea face declaratii de dragoste. Horoscop.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )